noodles volos banner

«Όχι» για Μανωλά στην Μπενφίκα

Αρνήθηκε να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά στη Μπενφίκα ο Ολυμπιακός, παρά τα 8 εκατ. ευρώ που φέρονται να πρόσφεραν οι Πορτογάλοι για τον Έλληνα διεθνή.

Φαίνεται πως το σίριαλ που αφορά τους… μνηστήρες για τον Κώστα Μανωλά, θα κρατήσει κι άλλο φέτος το καλοκαίρι. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει μπει στη λίστα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ενδώσουν έτσι εύκολα στις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια τους καθώς η τιμή… εκκίνησης που έχουν θέσει είναι αρκετά υψηλή.

Για αυτό, άλλωστε, και αρνήθηκαν όπως έγινε γνωστό μια ιδιαίτερα δυνατή πρόταση από πλευράς Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί πολιορκούν εδώ και καιρό τους Πειραιώτες για να καταφέρουν να τους πείσουν να πάρουν τον Κώστα Μανωλά, όμως, τα 8 εκατ. ευρώ που προσέφεραν δεν είναι αρκετά για να πουν το «ναι» οι «ερυθρόλευκοι». Σύμφωνα με αυτά που λένε από τον Ολυμπιακό, καμία πρόταση δεν μπορεί να συζητηθεί αν δεν φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει το πόσο υπολογίζουν στον Μανωλά αλλά και το πόσο περιμένουν να… ανεβάσει τη μετοχή του μέσω της παρουσίας του στο Μουντιάλ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

 

Last modified onFriday, 06 June 2014 12:57