noodles volos banner

Βοσνιάδης: «Περιμένω τη Νίκη και ας μην έρχεται ακόμα η Νίκη σε μένα»

Ο προπονητής της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο sportfm Μαγνησίας για τη Νίκη Βόλου και την πιθανή παραμονή του στο «τιμόνι» της ομάδας. Τόνισε ότι περιμένει την κυανόλευκη ομάδα, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επαφή. Επίσης υποστήριξε ότι υπάρχουν παίκτες κάτω των 24 ετών για να δημιουργήσει η Νίκη μια ανταγωνιστική ομάδα.

Για την παραμονή του στην ομάδα: «Τα σενάρια είναι σενάρια. Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα. Αυτό που έχει πει ότι θα περιμένει τη Νίκη είναι ξεκάθαρο και το πιο τίμιο που έχει να κάνει. Είναι πραγματικότητα και θέλω να το πιστέψει και ο κόσμος».

Για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή κι αν έχει αλλάξει κάτι: «Προβλήματα υπήρχαν και τώρα βλέπω να υπάρχουν πιο πολλά. Αυτό δεν με φοβίζει. Αυτό που είπα ότι αν η ομάδα οργανωθεί και αυτοί που διοικούν με εμπιστευτούν θέλω να μείνω έτσι είναι. Τα κρατούσα μέσα μου τέσσερις μήνες. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν μπορεί να με ξεγελάσει. Ήρθα εδώ τέσσερις μήνες, δέθηκα με τον κόσμο, με τους ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι δέθηκα και με τη διοίκηση και η ομάδα κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να πάρει και το πρωτάθλημα και όχι μόνο να ανέβει. Δέθηκα πάρα πολύ με τον κόσμο και δεν περίμενα να βρω αυτή τη στήριξη εδώ. Η Νίκη είναι προτεραιότητα. Και όταν λέω κάτι, το κρατάω πάντα. Εγώ θα περιμένω τη Νίκη και ας μην έρχεται ακόμα η Νίκη σε μένα. Βέβαια ήρθαν κάποια προβλήματα με τα Ψαχνά με το θέμα της αδειοδότησης. Εγώ είμαι εδώ, δίνω τον χώρο και τον χρόνο και περιμένω. Για να μη δοθεί τίποτα στον κόσμο ότι ο Βοσνιάδης έφυγε. Ο Βοσνιάδης έφτασε Παρασκευή και είναι στον Βόλο. Την Κυριακή τελείωσε το πρωτάθλημα. Δεν υπήρχε καμία επαφή. Αν όμως είχαμε στο μυαλό μας τον Βοσνιάδη θα μπορούσαμε να του είχαμε δώσει μία εντολή να δουλεύει στις δικές του δουλειές αυτές τις μέρες. Δεν ήμουν προτεραιότητα γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα. Αλλά εγώ είμαι εδώ και θα περιμένω. Δεν θα δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να πει ο Βοσνιάδης ξεγέλασε κάποιον στον Βόλο. Δεν υπάρχει καμία επαφή με καμία ομάδα. Δεν με έχουν προσεγγίσει. Ο Βοσνιάδης δεν μίλησε ποτέ με κανέναν».

Αν μπορεί να φτιάξει ανταγωνιστικό σύνολο με αυτούς τους περιορισμούς: «Η πιάτσα είναι γεμάτη από αξιόλογους ποδοσφαιριστές κάτω των 24. Βέβαια το δύσκολο είναι ότι θα χαλάσεις μία ομάδα που έχει έναν κορμό ήδη. Ποτέ δεν έδωσε λίστα ο Βοσνιάδης. Ποτέ δεν μίλησε για παίκτες. Ο Βοσνιάδης είχε πει ότι θέλει γύρω στους δέκα – έντεκα παίκτες το πολύ που θα έμεναν. Οσο συναισθηματικά δεμένος και να είσαι με τα παιδιά πρέπει να κοιτάξεις την επόμενη μέρα, να κάνεις μια ανταγωνιστική ομάδα. Τη λίστα δεν την έκανα εγώ. Όλα αυτά δεν τα έχω κάνει εγώ. Δυστυχώς τώρα όπως έγινε το πράγμα, μόνο δύο από αυτούς μπορούν να ανανεώσουν. Είχα μιλήσει με κάποια παιδιά πριν φύγουν και τους είχα πει ότι θέλω να μείνουν.   Την επόμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Πάτσης θα καλέσει τα παιδιά και θα τα μιλήσει ένα – ένα. Παρότι όταν φεύγει ένας ποδοσφαιριστής για τον τόπο του πρέπει να τα έχει κλειστά, υπήρξαν προβλήματα και πήγαν για την άλλη εβδομάδα».

Για το μπαράζ του Ολυμπιακού Βόλου: «Είναι ένα 90λεπτο που ο καθένας μπορεί να έχει τις ελπίδες του και τα πιστεύω του. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα με παρουσία στην Α’ Εθνική με καλούς παίκτες, αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Λείπει εδώ και δύο μήνες από τα παιχνίδια. Οσα φιλικά και να κάνεις την ένταση του αγωνιστικού δεν την έχεις. Αυτό το έχει ο Ολυμπιακός. Αυτή η ομάδα έχει τη βάση, έχει τα παιχνίδια. Αυτό το δεκαήμερο του έδωσε μία ανάσα και ο Ολυμπιακός πιστεύω έχει πιθανότητες να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία. Και δεν λείπει η εμπειρία από τους παίκτες. Εγώ πιστεύω ότι τον Ολυμπιακό τον έκανε μεγάλο κακό το αποτέλεσμα το δικό μας. Ερχόταν από ένα μεγάλο διπλό στην Κέρκυρα και πίστευαν ότι θα πάρουν αποστάσεις και επειδή το ντέρμπι παίζει μεγάλο ψυχολογικό ρόλο, το ντέρμπι εμάς μας εκτόξευσε και τον Ολυμπιακό τον έβαλε μέσα στο πρόβλημα. Εκεί νομίζω ότι έχασε το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός. Εχει την εμπειρία, είναι ένα παιχνίδι, παίζει με μία ομάδα απογοητευμένη, που είναι έναν χρόνο στο γήπεδο. Πάει σε έναν τελικό ο Ολυμπιακός. Για κανέναν δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Και οι δύο διεκδικούν στα ίσια ένα παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να το δω κι εγώ από κοντά».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Δεν πρέπει να απογοητευτεί ο κόσμος της Νίκης. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί η Νίκη να κάνει ανταγωνιστική ομάδα. Βέβαια πιο δύσκολα τώρα, αλλά αν τρέξει σωστά η διοίκηση, λύσεις υπάρχουν. Και το κυριότερο να γίνουν ταχύτατα οι ενέργειες γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Να μην απογοητεύεται ο κόσμος και να έχει πίστη».    

Last modified onFriday, 06 June 2014 12:27