noodles volos banner

Ανοχύρωτη πόλη το Πανθεσσαλικό, τουλάχιστον 15 τραυματίες

  • Συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων για 45 λεπτά

Παρά τον σχεδιασμό της Αστυνομίας και τις ισχυρές δυνάμεις που βρισκόταν εντός του Πανθεσσαλικού και στην πόλη όλη την ημέρα, ο τελικός, που σύμφωνα με την ΕΠΟ θα ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου βάφτηκε με «αίμα» με απολογισμό τουλάχιστον 10 τραυματίες από μεταξύ τους συμπλοκή μέσα στο γήπεδο που διήρκεσε για περίπου 45 λεπτά. Η κατάσταση στη συνέχεια ήταν ελεγχόμενη και αποφασίστηκε ο τελικός να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, με 30 λεπτά καθυστέρηση.

Το Πανθεσσαλικό, αποδείχτηκε ανοχύρωτη πόλη και οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στις 6.30 το απόγευμα περίπου, κατάφεραν να ρίξουν με ευκολία μια σίτα περίφραξης δύο μέτρων ύψους και να ξεκινήσουν μεταξύ τους συμπλοκές, που μεταφέρθηκαν για περίπου μερικά λεπτά της ώρας και στον αγωνιστικό χώρο.

Η χρήση χημικών ήταν έντονη, για να σταματήσουν οι συγκρούσεις, με αποτέλεσμα όσοι είχαν μπει στο στάδιο και οι οικογένειες που ετοιμαζόταν να μπουν εκείνη την ώρα, στο στάδιο, έζησαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. 

Την ίδια ώρα 30 περίπου οπαδοί της Ένωσης προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στην αερογέφυρα έξω από το γήπεδο για να μπουν χωρίς εισιτήριο. Άμεσα επενέβησαν διμοιρίες υποστήριξης της Αστυνομίας που έριξαν χημικά, ενώ δέχτηκαν φωτοβολίδες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο magnesianews.gr 

Last modified onSaturday, 06 May 2017 23:49