noodles volos banner

Σήμερα τα πρώτα ματς για την 1η φάση του Κυπέλλου

Τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για την 1η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, μεταξύ ΟΦΗ-Αχαρναϊκού και Παναγιαλείου-Σπάρτης θα διεξαχθούν σήμερα στις 16.00 στα γήπεδα ''Θ. Βαρδινογιάννης'' και ''Παναιτωλικού'' αντίστοιχα με ζωντανή κάλυψη από τον Ote Tv.

Ο λόγος που ο Παναιγιάλειος μετακομίζει στο Αγρίνιο είναι η έλλειψη κλειστού συστήματος παρακολούθησης. Για τον ίδιο λόγο οι ρεβάνς θα γίνουν σε Λιβαδειά (γηπεδούχος η Σπάρτη) και Νέα Σμύρνη (γηπεδούχος ο Αχαρναϊκός και μάλιστα κεκλεισμένων τω ν θυρών). Αναλυτικά:

Ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ (φωτό) ο Νίκος Νιόπλιας καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από απουσίες, με την ελπίδα να αποσπάσει η ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς που θα ακολουθήσει. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Κομεσίδης (προσαγωγός), Μπουρσέλης (προσαγωγός), Χίσι (διάστρεμμα), Νάστος (κοιλιακός), Ράντι (ίωση), Μπολάκης (γόνατο) και οι Σουλέ, Κασμερίδης, Φουκαράκης, Τουγλής.

 Οι 20 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι: Δερμιτζάκης, Δάφκος, Αντουκόρ, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Οστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Βρεττός, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Μάνος, Ογκμποε, Ροβίθης, Φαζός, Χαντί, Kοντογιάννης και Μανιαδής.

Ο Αχαρναϊκός

Έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς είναι ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και παρά τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, που του αφήσει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «32».

Ο τεχνικός Δημήτρης Αρναούτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καραντασιάδη, τον τραυματία Ντούνγκα και τον Βραζιλιάνο Τζέφερσον του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Ψύχος, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου, Μαρής, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Τζιώρας, Γουέρε, Ματσούκας, Ζαχαρός, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Ντάγκρας, Ψιάνος, Πλαβούκος, Παπανικόλας.

Ο Παναιγιάλειος

Ο προπονητής του Παναιγιαλείου Λεωνίδας Βόκολος δεν έχει στη διάθεσή του το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, ενώ άφησε εκτός και τους Δημήτρη Τσάπαλο, Γιώργο Κουτσοποδιώτη, Χρήστο Ρέλλα, Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο και Τρύφωνα Καζβιρόπουλο. Την αποστολή οποία απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Αθανασίου, Σανδραβέλης, Ρότας, Πατηνιώτης, Πολυχρονιάδης, Κοντοές, Βλάχος, Στίκας, Μωυσίδης, Μπούζας, Καζναφέρης, Κατίδης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγγίρης, Αράπης, Ξόμπλιος και Κρητικός.

Η Σπάρτη

Έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της είναι η Σπάρτη. Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ εκτός πλάνων έμεινε ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς, του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Η αποστολή: Κραβαρίτης, Αναστασόπουλος, Σιώπης, Παναγιώτου, Μελίσσας, Αναστασάκος, Κορνέζος, Χάδιαρης, Παπαχρήστος, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Κατσίκης, Μπουντόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Γκαλίτσιος, Ηλιόπουλος, Γιαννίτσης και Βελλίνης.

 

Last modified onWednesday, 14 September 2016 02:36