noodles volos banner

Την Τετάρτη τελικά τα ... καταραμένα ματς του Κυπέλλου

Για την προσεχή Τετάρτη (14/9) ορίστηκαν τα… καταραμένα παιχνίδια της α’ φάσης του Κυπέλλου, ΟΦΗ-Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος-Σπάρτη.  Τα δύο ματς είχαν αναβληθεί από την ΕΕΑ, καθώς σε Ηράκλειο και Αίγιο υπήρχε (και υπάρχει…) πρόβλημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Οι μεν Κρητικοί, ωστόσο, διαβεβαίωσαν πως θα διορθώσουν το πρόβλημα που υπάρχει (ξεκίνησε ήδη η αποκατάσταση του κλειστού κυκλώματος) και ο αγώνας ορίστηκε κανονικά στο «Γεντί Κουλέ», ο δε Παναιγιάλειος θα… μετακομίσει στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού.  Η ΕΠΟ, πάντως, έκανε το… θαύμα της πάλι, καθώς στην ανακοίνωσή της αναφέρει ως ώρα έναρξης των δύο αγώνων τις 14:00, αλλά στον πίνακα των διαιτητών «δίνεται» η σέντρα στις 16:00. H δεύτερη ώρα πάντως είναι η σωστή

 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 


«Με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για την 1η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, μεταξύ ΟΦΗ-Αχαρναϊκού και Παναγιαλείου-Σπάρτης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/9/2016 και ώρα 14:00 στα γήπεδα ''Θ. Βαρδινογιάννης'' και ''Παναιτωλικού'', αντίστοιχα».

Last modified onMonday, 12 September 2016 19:29