noodles volos banner

Αποχή στον ΟΦΗ, στον αέρα το ματς με τον Κισσαμικό

Αποχή από την προπόνηση της Τρίτης έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που είδαν να πέφτουν στο κενό (για ακόμα μια φορά) οι υποσχέσεις των μετόχων. Μάλιστα το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι στον αέρα.

Με τον τρόπο που έκλεισε το 2017, ήρθε και το 2018 για τον ΟΦΗ. Απαξιωτικά και εντελώς αβέβαιη η επόμενη ημέρα του συλλόγου. Παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν από τους μετόχους ότι σήμερα (2/1) θα γίνονταν πληρωμές, αυτό δε συνέβη, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να φύγουν από το «Βαρδινογιάννειο» και να μην κάνουν προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, τις προηγούμενες ημέρες, μοιράστηκαν ένα ποσό που ωστόσο-μεμονωμένα- αντιστοιχούσε σε έναν μισθό και τίποτα παραπάνω.

Οι μέτοχοι κατά την επίσκεψή τους στο αθλητικό κέντρο υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν πληρωμές την Τρίτη, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, ενώ στο Γάζι δε βρέθηκε κανένας για να τους μιλήσει και να τους ενημερώσει για το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Αντιθέτως αυτός που πήγε στο ΒΑΚ ήταν ο Φώτης Τσάλος που… προσπάθησε να μιλήσει στους παίκτες δίνοντας υποσχέσεις, ωστόσο εκείνοι τον υποδέχτηκαν με άρνηση με αποτέλεσμα να σηκωθούν να φύγουν από την προπόνηση. Όπως γίνεται κατανοητό, η κατάσταση στον ΟΦΗ χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο ενώ πλέον είναι στον «αέρα» και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, όπως σημειώνει το gentikoule.gr.