noodles volos banner

ΠΑΕ ΟΦΗ: Γίνεται προσπάθεια για δυνατή διοίκηση

Για τις 15/1 αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ, λόγω μη απαρτίας στη συγκέντρωση της Παρασκευής (29/12).

Οι Κρητικοί, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, τόνισαν τις προσπάθειες που γίνονται για την συγκρότηση νέου ισχυρού διοικητικού σχήματος, που θα οδηγήσει τον σύλλογο μακριά από τις δυσκολίες που περνάει.

Μάλιστα, παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις από τους μετόχους της ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, από την ανησυχία που έχει προκύψει λόγω της οικονομικής αστάθειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετατέθηκε για τις 15 Ιανουαρίου λόγω έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για την οποία θα λάμβανε απόφαση αυτή η Γενική Συνέλευση, απαιτούνταν να ψηφίσουν τα 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα οποία δεν ήταν παρόντα στη διαδικασία.

Σε ότι αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τις παραιτήσεις μελών του σημερινού Δ.Σ., θέμα το οποίο δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ., αλλά θα μπορούσε να συζητηθεί, απαιτείται το 100% των μετόχων, κάτι που επίσης δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Πάνω σε αυτό, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για τη συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Για το θέμα αυτό, των διοικητικών εξελίξεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, έχουν ήδη ενημερώσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές».

Ντου στη συνέλευση

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ για το 2017! Συγκεκριμένα περίπου 100 οπαδοί της ομάδας εισέβαλαν στα γραφεία της ομάδας στο «Γεντί Κουλέ». Στον χώρο επικράτησε μεγάλη ένταση και όπως ήταν φυσικό η Γ.Σ διεκόπη, αφού δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί. Πάντως η αναβολή της ήταν βέβαιη έτσι κι αλλιώς, αφού με εξαίρεση την παρουσία του προέδρου, Φώτη Τσάλου, δεν παραβρέθηκαν οι μέτοχοι και δεν υπήρχε απαρτία. Οι οπαδοί παρέμειναν στον χώρο και είχαν τετ-α-τετ σε πολύ έντονο ύφος με τους συνεργάτες του προέδρου.