noodles volos banner

Σταματούν την αποχή οι παίκτες του Πανσερραϊκού

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο γήπεδο για προπόνηση είναι οι παίκτες του Πανσερραϊκού μετά το… υποχρεωτικό ρεπό και τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν.

Οι «κόκκινοι» που προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση της Παρασκευής, αναγκάζοντας τη διοίκηση να τους δώσει… ρεπό το Σαββατοκύριακο, πήραν τις διαβεβαιώσεις από τους παράγοντες του Σερραϊκού συλλόγου ότι αυτήν την εβδομάδα θα τους δώσουν προκαταβολές για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα και πιθανές οφειλές που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες κατανοούν τις προσπάθειες της διοίκησης να βρει οικονομικούς πόρους και είναι γνωστό ότι η διοίκηση του Πανσερραϊκού διατηρεί άριστες σχέσεις με την «παλιά φρουρά» της ομάδας.

Η κίνηση για αποχή από πλευράς παικτών έγινε περισσότερο, για να «χτυπήσουν» το καμπανάκι, ενώ η δημοσιοποίηση του θέματος ίσως να φέρει και θετικά αποτελέσματα, αφού οι φίλαθλοι της ομάδας συνειδητοποίησαν ότι ο σύλλογος τους χρειάζεται πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Όσο για τα χρήματα που αναμένεται να μπούνε στα ταμεία της ομάδας η διοίκηση είναι σίγουρη ότι αυτό θα γίνει αφού οι ενέργειες από τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο από την Αθήνα και τον Χρήστου Κοράκη από Θεσσαλονίκη και Σέρρες συνεχίζονται με τον τελευταίο να το έχει κάνει προσωπική υπόθεση το να μείνει ο σύλλογος «ζωντανός».

πηγή: ΕΡΤ Σερρών