noodles volos banner

Νικόλαρος: Ο Γιαννακόπουλος στηρίζει και φέτος οικονομικά τη Σπάρτη

Ο Δημήτρης Νικόλαρος, πρόεδρος της Σπάρτης, επιβεβαίωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Βαγγέλη Μπιταξή, με τον οποίον είχε θερμό επεισόδιο στα γραφεία της ΠΑΕ, δηλώνοντας στον Arena Fm: «Με γρονθοκόπησε, μου έσκισε το χείλος και με χτύπησε με γροθιά στη μύτη».  

Αναλυτικά είπε: «Δεν περίμενα ότι θα με χτυπήσει ο Μπιταξής, γιατί ήμασταν φίλοι, πίναμε καφέ μαζί, είχε παίξει και πριν δυο χρόνια στη Σπάρτη, αλλά πέρυσι δεν ήταν στην ομάδα. Δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι δήθεν υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες με την ομάδα, αλλά ισχύει ότι μας πρότεινε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, τον Αντώνη Παπασάββα, τον βάλαμε στις προπονήσεις, αλλά ο κόουτς Τζαναβάρας ότι δεν τον ικανοποίησε.

Τον πληρώσαμε για το διάστημα αυτό και τον ενημερώσαμε ότι δεν τον χρειάζεται η ομάδα, του προτείναμε μάλιστα να πάει σε άλλη ομάδα. Ήρθε στα γραφεία ο Μπιταξής και εξύβρισε τον προπονητή, ενώ όταν η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, μπήκα μπροστά και άρχισε να βρίζει εμένα, ενώ με γρονθοκόπησε, μου έσκισε το χείλος και με χτύπησε με γροθιά στη μύτη, ενώ εξαφανίστηκε».

Πάντως ο διοικητικός ηγέτης της Σπάρτης έβγαλε είδηση όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει οικονομική βοήθεια από κάπου στην ομάδα: «Τη Σπάρτη τη βοηθάει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα δώσει και φέτος χρήματα με τη μορφή χορηγίας και είναι άνθρωπος που θέλει το καλό του τόπου μας και της ομάδας. Εάν φύγει ο Γιαννακόπουλος, δεν ξέρω ποια θα είναι η τύχη της Σπάρτης, γι’ αυτό και πρέπει να τον κρατήσουμε κοντά μας».