noodles volos banner

Συνεχίζουν στην Αναγέννηση Τζέκος και Μπιτέλης

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημοσθένη Τζέκο και Γιώργο Μπιτέλη, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημοσθένη Τζέκο και Γιώργο Μπιτέλη για τη σεζόν 2017-18.

Η καινούργια διοίκηση Κλάους Μίλερ και οι συνεργάτες του, στην προσπάθεια να δημιουργήσει το νέο ρόστερ, επιδιώκει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στελέχωση αυτού με Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ΠΑΕ.

Δηλώσεις Δημοσθένη Τζέκου και Γιώργου Μπιτέλη

Μετά την ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας τους με την Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας οι δύο ποδοσφαιριστές προέβησαν σε δηλώσει, για να εκφράσουν την αισιοδοξία τους αλλά και τη στήριξη τους στην «εποχή Μίλερ».

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μίλερ για την πρόταση που μου έκανε. Το γεγονός ότι επιθυμεί να δημιουργήσει μια ομάδα με καρδιτσιώτικο κορμό διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο, ώστε να αποδεχτώ την πρόταση. Είμαι περήφανος που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου και θα συμβάλλω στην προσπάθεια ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης σε όλους τους τομείς της ομάδας» τόνισε ο Γιώργος Μπιτέλης.

«Οι άνθρωποι που θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας είναι άτομα με πολύ μεράκι για το ποδόσφαιρο, κάτι που είναι αρκετό για μένα, για να με κρατήσει μαζί τους. Αφού πήρα τις διαβεβαιώσεις πως θα χτιστεί ένα ρόστερ ανταγωνιστικό, δεν μπορούσα να λείπω εγώ. Δεσμεύομαι στους φιλάθλους της ομάδος πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την Α.Σ.Α της καρδιάς μας να γίνει ακόμη πιο δυνατή» επισήμανε ο Δημοσθένης Τζέκος.