noodles volos banner

Οριστική απόφαση για εκκαθάριση και υποβιβασμό του Αγροτικού

Είναι πλέον οριστικό. Ο Ηλίας Θεοδωρίδης με προσωπική του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν κατέστη εφικτό να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932, με αποτέλεσμα τη Δευτέρα (10/7) να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκκαθάρισή της. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Αγροτικός υποβιβάζεται...

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Μετά από ένα χρονικό διάστημα αναμονής τριάντα περίπου ημερών, για να δρομολογηθεί η επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα ήθελα σε συνέχεια της προηγούμενης γραπτής τοποθέτησής μου να σημειώσω: Ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ομάδας έδειξαν δύο ιδιώτες, ωστόσο δεν μπορέσαμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη, για να προχωρήσει η πώλησή τους.

Τη Δευτέρα (10/7) ξεκινάει η διαδικασία για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας αλλά και τον φοροτεχνικό να είναι ενημερωμένοι για τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και αδερφό μου Δημήτρη και τις οικογένειές μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Γιώργο Βράκα που ήταν δίπλα μου αυτά τα πέντε χρόνια, βοηθώντας τόσο εμένα όσο και την ομάδα.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. που βρέθηκαν δίπλα μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην προεδρία της ομάδας. Τους υπαλλήλους που εργάστηκαν με ζήλο, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και πίστεψαν στον όνειρό μου για τη δημιουργία των προϋποθέσεων, ώστε να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των τελευταίων χρόνων».