noodles volos banner

Κοιτάζει Πανθεσσαλικό η Λαμία για τη Σούπερ Λιγκ

Η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα είναι ζήτημα χρόνου να επιτευχθεί για τη Λαμία μετά το εκτός έδρας 3-0 επί του Αχαρναϊκού. Οι Λαμιώτες δείχνουν πλέον σίγουροι για τη μεγάλη κατηγορία, όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει για την πόλη του Βόλου το γεγονός ότι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν στα μεγάλα σαλόνια σε άλλο γήπεδο, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα που απαιτούνται στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο αρχικός σχεδιασμός είναι η ομάδα της Φθιώτιδας από την αρχή της νέας σεζόν έως τα τέλη Οκτωβρίου τουλάχιστον, να παίξει μακριά από τη φυσική της έδρα, αλλά οι προθεσμίες στην Ελλάδα δεν τηρούνται πάντα και το διάστημα αυτό ίσως παραταθεί.

Η πρώτη επιλογή των διοικούντων για έδρα της Λαμίας είναι το Πανθεσσαλικό, αφού πληροί τις προϋποθέσεις για τη Σούπερ Λίγκα, ειδικά και με τα όσα θα γίνουν με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η δεύτερη σκέψη είναι το γήπεδο της Λιβαδειάς, ειδικά στη περίπτωση που υποβιβαζόταν ο Λεβαδειακός, πράγμα που έγινε, αλλά το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν, χωρίς ακόμη να είναι απόλυτα σίγουρο, ότι ο Βόλος, που διανύει περίοδο ποδοσφαιρικής παρακμής, θα μπορέσει έστω και από … σπόντα να δει ορισμένα ματς Σούπερ Λίγκας του χρόνου, για όσους ενδιαφέρονται φυσικά.

Μάλιστα, έχει ακουστεί ότι ο πρόεδρος της Λαμίας θα βάζει δωρεάν λεωφορεία από τη Λαμία για τον Βόλο κάθε φορά που δίνει ματς η ομάδα στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο.  

Last modified onMonday, 01 May 2017 19:04