noodles volos banner

Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΟΦΗ

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μία φορά ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου, μαζί με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα ζωής, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο 4/3.

Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή σε συνανθρώπους μας», ο ΟΦΗ καλεί τους φιλάθλους του και όχι μόνο να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία που θα λάβει χώρα για τέσσερις ώρες το πρωί του Σαββάτου (4/3).

Αναλυτικά: «ΟΦΗ και Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στέλνουν μήνυμα ζωής. Το προσεχές Σάββατο (4/3), από τις 9 πμ εώς και τη 1μμ, θα υπάρχει κινητό συνεργείο αιμοληψίας, έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ πίσω από τη Θύρα 1, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93), όπου θα γίνεται αιμοδοσία, με σκοπό να ενισχυθεί η Τράπεζα αίματος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Η ενέργεια αυτή αφορά σε μια από τις κοινωνικές δράσεις που κάνουν από κοινού, ΟΦΗ και Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Στην αιμοδοσία, μπορούν να συμμετάσχουν, όσοι επιθυμούν, ενώ από πλευράς ΟΦΗ έχει ήδη γίνει κινητοποίηση των αθλητών του συλλόγου, γονέων και φιλάθλων, ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή. “Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή σε συνανθρώπους μας”» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.