noodles volos banner

Πλησίασαν την κορυφή τα Τρίκαλα, 1-0 τον ΟΦΗ

Τα Τρίκαλα νίκησαν την Τετάρτη (7/12) με 1-0 τον ΟΦΗ, χάρη στο γκολ του Νίκου Γιαννιτσάνη στο 55' για την 4η αγωνιστική της Football League και μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Αντίθετα, έμειναν στους πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση οι Κρητικοί.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές καλές στιγμές. Τα Τρίκαλα είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν τον αντίπαλό τους, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς τα καρέ του Δαύκου. Μία φορά μόλις το κατάφεραν αυτό, αλλά το πλασέ του Γιαννιτσάνη στο 27ο λεπτό με εξουδετερωμένο τον πορτιέρε του ΟΦΗ, έδιωξε ο Νάστος, προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος! 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό σκόραραν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από σέντρα, ο Μπαϊκαρά έδωσε με το κεφάλι στον Γιαννιτσάνη και ο τελευταίος με τον ίδιο τρόπο νίκησε τον Δαύκο και έγραψε το 1-0. Ο ΟΦΗ ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Έφτασε μια ανάσα από το να το πετύχει στο 90', ωστόσο ο Σιδεράκης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βουό, κρατώντας τη νίκη για τα Τρίκαλα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League:

Αναγ. Καρδίτσας-Απόλλων 0-0

Παναιγιάλειος-Αγροτικός Αστέρας 1-0

Σπάρτη-Αιγινιακός 3-2

Πανθρακικός-Κισσαμικός 1-0

Χανιά-Αχαρναϊκός 2-3

Λαμία-Πανελευσινιακός 4-0

Καλλιθέα–Πανσερραϊκός 0-1

Άρης-Καλλονή 5-0

Τρίκαλα-ΟΦΗ 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

4η αγωνιστική

Λαμία 10

Απόλλων Σμύρνης 10

Αγροτικός Αστέρας 9

Σπάρτη 9

Άρης 8

Αχαρναϊκός 7

Πανσερραϊκός 7

Τρίκαλα 7

ΟΦΗ 5

Αιγινιακός 5

Χανιά 4

Παναιγιάλειος 4

Πανθρακικός 4

Καλλιθέα 3

Αναγέννηση Καρδίτσας 3

Καλλονή 1

Κισσαμικός 1

Πανελευσινιακός        0

* Ο Αχαρναϊκός έχει μείον δύο βαθμούς