noodles volos banner

Βρήκε τηλεοπτική στέγη η Football League

Βρήκε τηλεοπτική στέγη το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα και το αργότερο τη μεθεπόμενη αγωνιστική, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση αγώνων της Φούτμπολ Λιγκ. Η διοργανώτρια ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΕΡΤ και μόλις πέσουν οι υπογραφές θα αρχίσουν οι μεταδόσεις.

Αυτό σημαίνει πως το Σαββατοκύριακο αυτό, ίσως δεν υπάρξει ζωντανή μετάδοση, αν μέχρι την Παρασκευή δεν υπογραφεί η σύμβαση.

Τι προβλέπει η συμφωνία; Σε κάθε αγωνιστική θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ3 δύο αγώνες της Φούτμπολ Λιγκ ζωντανά, ένας το Σάββατο κι ένας την Κυριακή. Η ΕΡΤ1 θα μπει στο παιχνίδι των μεταδόσεων μόνο τις καθημερινές και θα μεταδίδει ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όταν θα υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές.

Σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, δεν έγινε ακόμη γνωστό, ωστόσο το ποσό δεν θα ξεπερνά το εκατομμύριο, που αρχικά ζητούσε η διοργανώτρια. Το μείζον για τις ομάδες δεν είναι τα 40-50 χιλιάδες ευρώ, που μπορούν να αναλογούν στην κάθε μία, σ΄αυτή την περίπτωση, αλλά η τηλεοπτική προβολή, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους χορηγούς τους.

πηγή: thesports