noodles volos banner

Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ΑΕΚ ο Τζανετόπουλος!

Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά το χθεσινό ματς Επισκοπή-ΑΕΚ θα το θυμάται για πάντα ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη, ο Ανάκογλου έγινε αλλαγή απότον Τραϊανό Δέλλα αλλά λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, πλησίασε τον 20άχρονο Βολιώτη ποδοσφαιριστή και του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Εκείνη τη στιγμή στην ενδεκάδα υπήρχαν δύο παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική ομάδα (Μάνταλος, Μπακάκης), ο αρχισκόρερ Αραβίδης, οι Κολοβέτσιος και Σοϊλέδης. Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά κύλησαν με τον Τζανετόπουλο να φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Για κάποιους μήνες δεν έγινε ο νεότερος αρχηγός της Ένωσης!
Μετά τη λήξη του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ Tv δήλωσε συγκινημένος: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα όταν φόρεσα το περιβραχιόνιο. Όταν στα 20 σου χρόνια είσαι αρχηγός της ΑΕΚ λέει πάρα πολλά».
Και βέβαια το περιβραχιόνιο δεν δόθηκε τυχαία στον πρώην παίκτη της Νίκης. Αποτελεί επιλογή του προπονητή της ΑΕΚ που πίστεψε στο ταλέντο του όταν πέρυσι τον δοκίμασε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μπορεί να μην είχε πολλά παιχνίδια στη Γ' Εθνική, ούτε στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ, αλλά όποτε αγωνίζεται ο Τζανετόπουλος είναι εξαιρετικός, είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως ανασταλτικός μέσος. Το περιβραχιόνιο χθες ήταν η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει την τελευταία διετία στην Ένωση, του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του μέσα στην ομάδα και κυρίως, μία ακόμη απόδειξη πως η ΑΕΚ θα στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια, επενδύει σε αυτόν και περιμένει πολλά από τον Βολιώτη άσο.

Last modified onMonday, 02 March 2015 12:29