noodles volos banner

Ακόμη ένα βήμα για τα πλέι οφ...

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο ΕΑΚ που κλείνει την αυλαία της 20ής αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί τη Λαμία σε ντέρμπι για τα πλέι οφ και θέλει ακόμη μία νίκη μπροστά στον κόσμο του. Σέντρα στις 18:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE tv και λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα από το magnesiasports.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα πέντε συνεχόμενα τρίποντα που προηγήθηκαν, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπαίνει τριάδα εάν κερδίσει, περιμένοντας την εξέλιξη της τιμωρίας ή μη της Λαμίας. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να βάλει σε θέση ισχύος τους “ερυθρόλευκους” για την είσοδο στα πλέι οφ. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες και ...σπασμένα φρένα, ο Ολυμπιακός καλείται να αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας.

Εκτός του μονίμως απόντα εδώ και λίγο καιρό Μαρτίνεθ, εκτός πλάνων είναι ο Μπεριάν που τραυματίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο ματς με τον Πιερικό. Στην αποστολή συμπεριελήφθσαν 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Μαργαρίτης, Καρράς, Κυζιρίδης, Μπαλντοβαλίεφ, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Θέος, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Μπιτάνγκ, Ζέρης και Ρίζος.

Τα εισιτήρια
Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP). Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία και την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με την Λαμία όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν. Σήμερα τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ (από τις 13:00 και μετά), καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.