noodles volos banner

Τρίποντο για ΑΕΛ

Καλό ποδόσφαιρο και νίκη 1-0 επί του Φωκικού για την ομάδα της Λάρισας, που βρήκε λύση με τον Δεληζήση. Η ΑΕΛ είχε σε μεγάλα κέφια τον Μπιλά που δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην περιοχή του Φωκικού, έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή και παρέσυρε τους συμπαίκτες του σε έναν καλό ρυθμό και φάσεις. Το σκορ μπορεί να περιορίστηκε στο 1-0, αλλά η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, που μπήκε σαφώς πιο δυνατά και με τον αέρα του 1-0 από το γκολ του Δεληζήση στο 30'. Ο Φωκικός είχε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά σουτ στην εστία, αλλά μετά το 1-0 δεν μπόρεσε ουσιαστικά να δημιουργήσει κινδύνους, αφού είχε το μυαλό του και στην άμυνα για να μην δεχθεί δεύτερο τέρμα. Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε η πιο εντυπωσιακή φάση της αναμέτρησης, με τον Τζούνιορ να κάνει αρχικά το σουτ έξω από την περιοχή, την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και στη επαναφορά ο Μπλέντι έκανε κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι και να πηγαίνει παράλληλα στην εστία. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της ΑΕΛ που παρά την διοικητική αστάθεια, επέστρεψε στην τρίτη θέση, που οδηγεί στα play off της ανόδου.

Συνθέσεις:
ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ, Μπλέντι (58' Τσιλιγκίρης), Γκούρτσας (77' Βερδού), Περίκο (87' Τσεμπερίδης), Μπιλά.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Δημητρίου, Σαΐν (83' Ντάμπος), Σκαρίμπας, Γκατσέσα, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος (86' Χαλιώτης), Ευαγγελιδάκης (62' Καρυπιάδης), Ρεβυθόπουλος.

flnews.gr