noodles volos banner

Νίκη ηρεμίας ενόψει Χριστουγέννων

 

Το ρεπό του έχει τη 10η αγωνιστική της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου και το παιχνίδι στο Αιγίνιο που συνδυάστηκε με διπλό, δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο «δώρο» ενόψει Χριστουγέννων των παικτών προς τους εαυτούς τους, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.

Σε μία περίοδο με πολλά «ανοιχτά μέτωπα», αυτό που έλειπε από τα αποδυτήρια ήταν η ηρεμία, που αναμφίβολα θα ερχόταν με μία νίκη για τους ερυθρόλευκους, που κατάφεραν να την πάρουν κόντρα στον Αιγινιακό και να κάνουν ήρεμα Χριστούγεννα.

Βέβαια ακόμα η διαφορά από την κορυφή είναι στους δέκα βαθμούς για τη Βολιώτικη ομάδα, όμως από την 5η θέση διατηρείται κοντά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και τουλάχιστον ως προς τον στόχο των πλέι οφ είναι σε επαφή.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ουσία στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και με τον Διαμαντόπουλο να δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ και φτάνοντας τα τέσσερα σε επτά συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση, φιγουράροντας πλέον στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ της κατηγορίας, κατάφεραν να δραπετεύσουν με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που αν μη τι άλλο κρατά τις ισορροπίες.

Ο Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες του θα παρακολουθήσουν από τον καναπέ τους τη 10η αγωνιστική που θα διεξαχθεί Κυριακή και Δευτέρα, αφού θα κάνουν το ρεπό τους και περιμένουν να έχουν απώλειες οι ομάδες που προπορεύονται, ώστε να μη μείνουν πίσω στη βαθμολογία. 

 

Last modified onFriday, 19 December 2014 08:49