noodles volos banner

Πήρε βαθμό στον Εύοσμο ο Ολυμπιακός

Το θετικό αποτέλεσμα και τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου, στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Το παιχνίδι τελείωσε στο 1-1, με τον Αγροτικό Αστέρα να ανοίγει το σκορ στο 48’ με τον Κρυστάλλη και τη Βολιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει στο 76' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούτσι, που κέρδισε ο Μπιτάνγκ.

Γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο και δεν προσέφερε όμορφο θέαμα στους θεατές. Εκτός από τα δυο γκολ, έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, ενώ κυρίως το πρώτο μέρος ήταν κακό και ελλείψει ουσίας. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι ερυθρόλευκοι έμειναν για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητοι, αφού μεσολάβησε και η ισοπαλία στα Χανιά για το κύπελλο. 

Ο Νίκος Παντέλης αντάμειψε τους Κασμερίδη και Κεσίδη για την πολύ καλή παρουσία τους στο ματς του κυπέλλου με τα Χανιά, ξεκινώντας και τους δύο στο βασικό σχήμα. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες επιλογές ήταν αναμενόμενες. Ο Κασμερίδης ξεκίνησε λοιπόν κάτω από τα δοκάρια, ο Ζέρης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, ο Μαργαρίτης αριστερά στην άμυνα, Μακρυδημήτρης και Γιαλούσης ήταν στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στα αμυντικά χαφ Κεσίδης και Πινάρες, ο Μέζα αγωνίστηκε πίσω από τον Κούτσι, δεξιά στην επίθεση ήταν ο Μαρτίνεθ και αριστερά ο Μπιτάνγκ.

Μέτριο θέαμα με λιγοστές φάσεις

Μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού στο πρώτο μέρος από Αγροτικό Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου.

Χρειάστηκαν να περάσουν 28 λεπτά αγώνα για να καταγραφεί η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και να δουν οι θεατές μια καλή τελική προσπάθεια. Δυνατό σουτ του Πινάρες απέκρουσε με τα πόδια ο Βοσνιάδης, μετά από ωραία συνεργασία με τον Μαρτίνεθ, ενώ αμέσως μετά ένα σουτ του Μπιτάνγκ από πλάγια θέση έφυγε άουτ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη, χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες, εκτός από δυο μακρινά σουτ των γηπεδούχων χωρίς καμία τύχη…  

Στο 31’ ο Πινάρες δοκίμασε ξανά ένα δυνατό σουτ με το αριστερό για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βοσνιάδης.

Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις και με πολλά νεύρα και δυνατές μάχες για τις δυο ομάδες. Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Αιφνιδιάστηκε, αλλά αντέδρασε

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Μετά από «γλυκιά» σέντρα του Καρακατσάνη στο 48’, ο Κρυστάλλης ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά νίκησε τον Κασμερίδη και έγραψε το 1-0 για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο Ολυμπιακός έδειξε να αιφνιδιάζεται, ενώ οι πράσινοι είχαν πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους.

Ο Νίκος Παντέλης μετά από δεκαπέντε λεπτά σχεδόν στο δεύτερο μέρος αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Διαμαντόπουλο αντί του Μέζα. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να ρισκάρουν παίζοντας φουλ επίθεση για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 60’ όμως το σουτ του Μπιτάνγκ ήταν εντελώς άστοχο, ενώ και η επανάληψη κυλούσε στο μοτίβο του πρώτου μέρους, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, εκτός του γκολ και με ένα ανιαρό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζαν για την ισοφάριση. 

Ο Θέος, που ήταν η δεύτερη αλλαγή του Παντέλη στο παιχνίδι, φόρτωσε ακόμα περισσότερο την επίθεση, ωστόσο το σουτ που έκανε στην πρώτη του προσπάθεια στο 71’ δεν ανησύχησε τον Βοσνιάδη.

Τελικά τέσσερα λεπτά μετά η Βολιώτικη ομάδα κατάφερε να σκοράρει. Στο 75’ συγκεκριμένα, σε μία από τις λιγοστές επισκέψεις υπό καλές προϋποθέσεις του Ολυμπιακού, ο Μπιτάνγκ ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κούτσι για να γράψει το 1-1 για τους ερυθρόλευκους και να φέρει το ματς στα ίσια.

Ένα μακρινό σουτ του Πινάρες που κατέληξε άουτ, δεν ανησύχησε τον Βοσνιάδη στο 83’, ενώ στη συνέχεια η κίνηση του Παντέλη να αποσύρει στον πάγκο τον Μπιτάνγκ και να ρίξει στο ματς τον Χιντζίδη, έδειξε ότι ήταν ικανοποιημένος με το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βελλίνης με πλασέ προσπάθησε να απειλήσει τον Κασμερίδη στο 88’, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε σταθερά, ενώ σουτ του Κούτσι είχε την ίδια κατάληξη για τον γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα ένα λεπτό μετά.

Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Αμέσως μετά ακολούθησε ένταση μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ   

Οι συνθέσεις: 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Bοσνιάδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (57' Χατζηλιάδης), Γεωργιάδης, Καπίας, Παλάσκας (81' Σαμουηλίδης), Σκλιοπίδης, Πέεφ, Κρυστάλλης (73' Βούγιοβιτς), Καρακατσάνης, Βελλίνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Κεσίδης (70' Θέος), Μακρυδημήτρης, Πινάρες, Μαρτίνεθ, Μέζα (59' Διαμαντόπουλος), Μπιτάνγκ, Κούτσι

 

Last modified onSunday, 02 November 2014 17:17