noodles volos banner

Ως νέο μέλος της ΠΑΕ Λεβαδειακός παρουσιάζουν τον Γιαννόπουλο τα ΜΜΕ της Βοιωτίας

Ως νέο μέλος της ΠΑΕ Λεβαδειακός παρουσιάζουν τον Τάκη Γιαννόπουλο τα ΜΜΕ της Βοιωτίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, που καθόταν στον ερυθρόλευκο πάγκο μέχρι και στο μπαράζ με την Ξάνθη, θα βοηθούσε απλά τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κομπότη στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ωστόσο τα ΜΜΕ της Βοιωτίας αναφέρουν οτι έχει αναλάβει ήδη ρόλο στην ΠΑΕ και παρουσιάζεται ως νέο μέλος της. 

Το site stereasports αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο Λεβαδειακός εκτός από την ελληνική αγορά έχει ρίξει τα δίχτυα του και στις αγορές της Ισπανίας και Γαλλίας χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το ουσιαστικό και οριστικό.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι το νέο μέλος στην ΠΑΕ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση. Κάτι σαν γενικός αρχηγός δηλαδή. Πριν ο Τάκης Γιαννόπουλος ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου ως τεχνικός διευθυντής και σκάουτερ. Στη Λιβαδειά αναλαμβάνει νέο ρόλο αλλά σίγουρα θα έχει λόγο και στις μεταγραφές».

Last modified onTuesday, 24 June 2014 19:13