noodles volos banner

Στασιμότητα και αναμονή…

Στασιμότητα και αναμονή επικρατούν στον Ολυμπιακό Βόλου. Σοβαρές διοικητικές εξελίξεις δεν υπάρχουν προς το παρόν και ό,τι γίνεται που να αφορά στην επόμενη σεζόν και στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, γίνεται σε ανεπίσημο επίπεδο.

Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη μία στο διοικητικό κομμάτι υπάρχει στασιμότητα, με την έννοια ότι δεν έχει σημειωθεί καμία σημαντική εξέλιξη, αλλά από την άλλη στελέχη της ΠΑΕ προχωρούν σε επαφές με παίκτες, όχι μόνο του περσινού έμψυχου δυναμικού για το ξεκαθάρισμα, αλλά και με μεταγραφικούς στόχους και τους λένε να περιμένουν.

Μάλιστα ο Νίκος Παντέλης κάνει σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, περιμένοντας και αυτός τις εξελίξεις. Βέβαια όλα αυτά είναι για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα να παραδοθεί με κάποιες βάσεις στον επόμενο.

Ο χρόνος είναι ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν… Σίγουρα οι παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα δεν ξεπερνούν την ενδεκάδα και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες.

Την ίδια ώρα η κόντρα που έχει ξεσπάσει με το μεγαλύτερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, τους Austrian Boys δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενά, αφού αντί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει ενωμένος στα δύσκολα, κάποιοι δημιουργούν σενάρια και βλέπουν «φαντάσματα»…