noodles volos banner

Πήρε βαθμό ο Εθνικός Γαζώρου

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Εθνικός Γαζώρου για τη 14η αγωνιστική της Football League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Πέντα. Οι Σερραίοι αν και είχαν εκτός τον τιμωρημένο Σκέριαντς και στο 27' έχασαν και τον Σρντιτς (τραυματίστηκε όταν είχε σουτ στο δοκάρι), κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Γαϊδαρτζή στο 74'. Ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε ένα λεπτό νωρίτερα από τον Σαμαρά και ο επιθετικός του Εθνικού Γαζώρου παρότι νικήθηκε από τον Τόλιο στο πέναλτι, στην επαναφορά διαμόρφωσε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 66' έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα, με τον Τόλιο να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ.  

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λαζαρίδης (77' Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Πέντα (72' Γεωργίου), Καρακατσάνης, Γκέσιος (57' Κουτσοσπύρος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Τζούριτς, Μερεσιώτης, Νύρλος (62' Παπαβασιλείου), Τσουβαλτσίδης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Σρντιτς (28' Παπαδόπουλος), Κωνσταντινίδης (85' Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής, Νατσέφσκι.