noodles volos banner

Βαζάκας: «Κανείς δεν μπορεί να λασπώσει την παρουσία μου στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Βαζάκας για άλλη μια φορά έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ απάντησε καυστικά όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πως η ομάδα του Ολυμπιακού είναι δημιούργημα του.

«Καταρχήν είμαι χαρούμενος γιατί βρίσκομαι σε γνώριμο περιβάλλον. Σε αυτή την πόλη πέρασα πολλά χρόνια, πρόσφερα αυτό που έπρεπε να προσφέρω και χαίρομαι γι αυτό. Οσον αφορά στο παιχνίδι, αυτή είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων με μία ομάδα που φτιάχνεται. Ηξερα ο Ολυμπιακός πως παίζει, κλείσαμε χώρους, αλλά με τέσσερις τελικές ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι. Το ξεχνάμε γρήγορα, γιατί είναι μονόδρομος η νίκη την Παρασκευή με τον Πανηλειακό, ώστε η ομάδα να κάνει κινήσεις ενίσχυσης και να δει ο κόσμος έναν διαφορετικό Αχαρναϊκό στη συνέχεια, που θα παίξει διαφορετικό ρόλο στην κατηγορία. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλοπάτι επάνω από όλες τις άλλες ομάδες και είναι η ομάδα που φτιάχτηκε για να πάρει το πρωτάθλημα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Ολυμπιακός να βγει. Εχει όλα τα εχέγγυα να είναι ομάδα Α’ Εθνικής. Είναι ομάδα Α’ Εθνικής και πρέπει και δικαιούται να βγει. Εμείς όπως είπα θα φτιάξουμε μία ομάδα που δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου».

Για τις δηλώσεις του ότι η ομάδα είναι η δικό του δημιούργημα: «Ο Μάνουελ Ρόκα ήρθε να με αγκαλιάσει. Ολοι οι παίκτες ήρθαν επάνω μου, όλοι οι συνεργάτες. Ήταν θέμα διοίκησης να φύγω, αλλά δεν μπορεί κανείς να λασπώσει την παρουσία μου. Έβαλα ένα λιθαράκι για να γίνει αυτή η ομάδα. Και χαίρομαι γι αυτή. Ποιος την έκανε αυτή την ομάδα; Ο γείτονας; Λειτούργησε πάνω σε αυτό που σχεδιάσαμε από το καλοκαίρι. Άλλο η πικρία μου πώς έφυγα και γιατί έφυγα. Άλλο όμως η προσφορά και άλλο η πικρία».

Last modified onSunday, 15 December 2013 18:11