noodles volos banner

Στο τραπέζι οι παραιτήσεις, η έκτακτη Γ.Σ. και η επόμενη μέρα στη Νίκη

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ακόμα τελειώσει αγωνιστικά για τη Νίκη, αλλά οι διοικούντες της ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα, προγραμματίζοντας σημαντικά "ραντεβού" τις μέρες που έρχονται, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που "καίνε" κι αφορούν το μέλλον του συλλόγου.

Αρχικά, σήμερα το βράδυ (27/4) η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων θα συνεδριάσει, έχοντας δύο πολύ σημαντικούς άξονες συζήτησης: τις παραιτήσεις των κ.κ. Κουτσούκη και Σουγγάρη και τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, πρόκειται για μία κατάσταση που έχει προβληματίσει πολύ όλα τα μέλη της διοίκησης, με αποκορύφωμα τη δήλωση του Νίκου Ιμεράι, πριν από μερικές μέρες, ο οποίος μίλησε και για δική του παραίτηση, αν οι δύο συνεργάτες του δεν ανακαλέσουν. Στο σημερινό συμβούλιο, λοιπόν, θα συμμετάσχουν και οι παραιτηθέντες, προκειμένου να γίνει μία κουβέντα, σχετικά με τις τελικές αποφάσεις τους.

Σχετικά με το κομμάτι του πλάνου της επόμενης χρονιάς, είναι ίσως η πρώτη φορά, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, που η Δ.Ε. θα συζητήσει σύσσωμη τα όσα διαδραματίστηκαν αγωνιστικά τη σεζόν 2017-2018. Αυτή η συζήτηση θα είναι ίσως κι η αρχή για οριστικές αποφάσεις στο μέλλον, σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει, όσα δεν κατάφερε τη σεζόν που πέρασε.

Παράλληλα, τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη και θα έχει τον χαρακτήρα προετοιμασίας κι οργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης που ίσως είναι μία από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών, καθώς θα συζητηθεί ο τρόπος αξιοποίησης του χώρου της ΓΑΙΑΟΣΕ, τον οποίο η Νίκη έχει εξασφαλίσει για τα επόμενα είκοσι χρόνια και φυσικά θα γίνει από το σώμα εκτός απροόπτου η έγκριση της σχετικής σύμβασης.

Αυτό θα είναι το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, με τα έργα στο Παντελής Μαγουλάς, μέσω της χρηματοδότησης της Περιφέρειας, να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά πως δε θα συζητηθούν, αν κι εφόσον κάποιο μέλος θίξει το ζήτημα.

Η είσοδος στη Συνέλευση θα επιτραπεί μόνο στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, που θα μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους μέχρι και λίγο πριν εισέλθουν στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού, όπου θα συνέλθει το κορυφαίο όργανο του συλλόγου.

Αρχικά, η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα αναλύσει το σχέδιο -που ήδη έχει συζητηθεί- με τη βοήθεια κι ενός προτζέκτορα, μέσω του οποίου θα προβληθεί στον κόσμο μία ηλεκτρονική "μακέτα". Αυτός που κυρίως έχει πάρει πάνω του το θέμα του ΟΣΕ είναι ο Βασίλης Βενέτης. Στη συνέχεια, τον λόγο θα πάρει ο κόσμος, με τους διοικούντες να είναι πρόθυμοι να ακούσουν κάθε άποψη. Εξάλλου, η πίεση χρόνου που υπήρχε σε προηγούμενες συνελεύσεις, δε θα υπάρχει, καθώς η συγκεκριμένη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, χώρος που ανήκει στη Νίκη. 

 

Last modified onFriday, 27 April 2018 16:16