noodles volos banner

Δε χαλαρώνουν στη Νίκη, με αμείωτο ρυθμό οι προπονήσεις

Η Νίκη έμαθε την Τετάρτη ότι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα αγωνιστεί με τον Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας, καθώς η ομάδα της Φωκίδας στάθηκε πιο τυχερή και πιο ικανή και προκρίθηκε σε βάρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης, νικώντας τον με 2-0.

Όπως πολλές φορές έχει ειπωθεί, επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας είναι να συνεχιστεί η πορεία της στον θεσμό και, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι προπονήσεις μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα παρά το γεγονός πως το ματς είναι προγραμματισμένο στις 9 Μαΐου, κανένας ποδοσφαιριστής, πέρα από τους τραυματίες και τον Μπάιριτς, δεν απουσιάζει και όλοι δίνουν το παρών και μαζί τον καλύτερό τους εαυτό.

Βέβαια, να τονιστεί ότι παρά τις φιλοδοξίες που έχει η Νίκη στον θεσμό του Κυπέλλου, μέσα στην ομάδα το κλίμα που επικρατεί είναι ότι δε θα υπάρξει άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά πως οι κυανόλευκοι θα κάνουν το παιχνίδι τους κι ό,τι βγει.

Παράλληλα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τις επόμενες μέρες, να δοθεί φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με κάποια ομάδα του Νομού, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Η επιλογή διεξαγωγής φιλικού απέναντι σε έναν μικρής δυναμικότητας αντίπαλο έγκειται στο γεγονός πως οι Μπούις και Ξηροφώτος δε θέλουν οι ποδοσφαιριστές τους να ανεβάσουν απότομα ρυθμούς, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως ήδη νοκ άουτ, ενόψει της ερχόμενης επίσημης αναμέτρησης στην Ιτέα, έχουν τεθεί οι Χρήστος Τζιώρας (πρόσφατα χειρουργήθηκε στο πόδι του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες) και Γιάννης Ντινιωτάκης (τιμωρημένος), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή και του Γιώργου Ιορδανίδη, λόγω του προβλήματός του στον ώμο. Τέλος, στο απουσιολόγιο της Νίκης παραμένει και το όνομα του Σέναντ Μπάιριτς, ο οποίος παραμένει στην Κροατία και δύσκολα θα επιστρέψει.  Έτσι, όλα δείχνουν, με μία μικρή επιφύλαξη για τον Ιορδανίδη, ότι η Νίκη θα πάει να αγωνιστεί στην Ιτέα χωρίς τέσσερα βασικά της στελέχη.

Κατά τ’ άλλα, επειδή το ματς με τον Αστέρα Ιτέας αργεί, το ενδιαφέρον του κόσμου έχει στραφεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 2ας Μαΐου, όπου θα ζητηθεί η έγκριση για τη υπογραφή της σύμβασης για τα έργα αξιοποίησης του γκαράζ του ΟΣΕ, πίσω από το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Last modified onThursday, 26 April 2018 23:18