noodles volos banner

Μπορεί να σωθεί και στο ρεπό του ο Ολυμπιακός Β.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και ξεκουράζονται αυτό το Σάββατο, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της 25ης αγωνιστικής. Το ιδανικό σενάριο για τους ερυθρόλευκους θα ήταν να χάσουν βαθμούς δύο εκ των Ρήγα Φεραίου (φιλοξενείται στα Φάρσαλα από τον Αχιλλέα), Αμβρυσσέα Διστόμου (παίζει εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Αλμυρού) και Α.Ο. Σελλάνων (κοντράρεται με τον υποβιβασμένο Οπούντιο στο Μαρτίνο). Όλοι τους είναι αυτή τη στιγμή στο μείον πέντε από τον Ολυμπιακό Β. με 31 πόντους.

Σ’ αυτήν την περίπτωση η ομάδα του Λάκη Μπακάλη σώζεται από το Σάββατο, αφού θα έχει διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών με τις προαναφερθείσες ομάδες, που φυσικά δεν καλύπτονται την τελευταία αγωνιστική κι έτσι το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα γίνει τελείως αδιάφορο. Από την άλλη υπάρχει και μία διαφορετική ανάγνωση, που λέει ότι (με την προϋπόθεση δε θα δικαιωθεί ο Ρήγας Φεραίος στην έφεση για την υπόθεση Κόλα, η οποία πήρε αναβολή προχθές Τρίτη) οι Βολιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους και όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα φέρουν οι αντίπαλοί του για τη σωτηρία.

Ο Ολυμπιακός πάντως μπορεί να κοιτάει κυρίως προς τα κάτω όντας αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 36 βαθμούς, αλλά δε θα έλεγε «όχι» σε ένα τρίποντο στην αυλαία του πρωταθλήματος με τον Γ.Σ. Αλμυρού και δύο ήττες του Αστέρα Ιτέας, που τώρα είναι στους 38 βαθμούς, με Θήβα εκτός και Νίκη εντός, ώστε να κατακτήσει αυτός για το γόητρο και μόνο την 4η θέση.