noodles volos banner

Θέλει να παίζει μπάλα μέχρι τις 9 Ιουνίου η Νίκη

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, για να ολοκληρωθεί ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, και με τη Νίκη να έχει την επόμενη επίσημη υποχρέωση την Τετάρτη 28 Μαρτίου με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό για την 25η μέρα, αφού έγινε δεκτό το αίτημά της στην ΕΠΟ, στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι η χρονιά γι’ αυτούς δε θα τελειώσει την 1η Απριλίου, μία βδομάδα πριν το Πάσχα. Τότε θα αγωνιστούν στην Ιτέα κόντρα στον τοπικό Αστέρα στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Αντίθετα έχουν ως δεδομένο ότι θα παρατείνουν την αγωνιστική τους σεζόν τουλάχιστον ως τις 9 Μαΐου, αφού μέχρι τότε θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που περιλαμβάνει τις Κυπελλούχες ομάδες από επτά Ενώσεις, οι οποίες είναι εκτός της ΕΠΣΘ, της Ευρυτανίας, της Καρδίτσας, της Λάρισας, των Τρικάλων, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας. Αυτές οι τρεις αγωνιστικές θα έχουν νοκ-άουτ παιχνίδια. Στην πρώτη αγωνιστική θα κληρωθούν τρία ζευγάρια και μία ομάδα θα περάσει μπάι στη 2η αγωνιστική, όπου θα υπάρχουν τέσσερις ομάδες, και η 3η αγωνιστική θα είναι ουσιαστικά ο άτυπος τελικός του ομίλου. Αν η Νίκη φτάσει σ’ αυτήν την αναμέτρηση και επικρατήσει, υπάρχει η προσδοκία οι κυανόλευκοι να τελειώσουν τη χρονιά στις 9 Ιουνίου, όταν και θα γίνει ο τελικός του θεσμού. Σίγουρα στη Νίκη θέλουν τη διάκριση γοήτρου σ’ αυτήν τη διοργάνωση και επιθυμούν να … παίζουν μπάλα μέχρι τότε.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι οι εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 11-04-2018

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 25-04-2018

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 09-05-2018

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 23-05-2018 (προημιτελικά)

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 30-05-2018 (ημιτελικά)

Τελικός:  Σάββατο 9 Ιουνίου

Από κει και πέρα η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένει να δει τι αποτέλεσμα θα έχει η δικαστική διαμάχη με τον ΝΠΣ Βόλος και σίγουρα υπάρχει μία κρυφή ελπίδα ότι η Νίκη θα μπορέσει να αγωνιστεί και στα μπαράζ ανόδου στη Football League, κάτι που θα ήταν το ιδανικό, αν και άπαντες για τη συγκεκριμένη υπόθεση «κρατούν χαμηλά την μπάλα»… Πάντως, η μέρα που θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης πλησιάζει.