noodles volos banner

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β. για το ματς με τον Οπούντιο

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αυριανό αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΕΑΚ. Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης με το πέρας της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή. Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους εξής 19 παίκτες: Αγγελή, Γελαδάρη, Διβανέ, Ευθυμιάδη, Ζάχο, Καμπλιώνη, Καραγκιολίδη, Κόκα Δ., Κούτσικο, Λούγκο, Μπέικο, Νόνη, Παπαϊωάννου, Πατσή, Ρόκα, Σάββα, Σέττο, Τόσκα και Χρήστου. Στην αποστολή δε βρίσκονται ο τρίτος τερματοφύλακας Κωνσταντίνου, ο Καλφούντζος, ο Κόλα, ο στρατευμένος Μέμος και φυσικά ο μακροχρόνια απών, Ανδρέας Κόκας. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για την παραμονή του με το καθαρό 3-0 επί του Αμβρυσσέα Διστόμου και τώρα μ’ έναν πιο εύκολο αντίπαλο, τον Οπούντιο, που έχει ήδη υποβιβαστεί, στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο έδρας πριν το ρεπό του στο προτελευταίο του ματς στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι νιώθουν ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω τους με την επιτυχία της περασμένης Κυριακής και πλέον με άλλη ψυχολογία, με λιγότερη πίεση, αλλά με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση φιλοξενούν την Κυριακή στις 15.00 στο ΕΑΚ την ομάδα από το Μαρτίνο, που θα παίξει για το γόητρό της, αλλά ειδικά εκτός έδρας οι δυνατότητές της είναι εξαιρετικά περιορισμένες, θυμίζοντας εν πολλοίς ένα ερασιτεχνικό σωματείο, και δεν μπορεί να προβάλει σοβαρή αντίσταση σε έναν Ολυμπιακό που θα παρουσιαστεί, όπως πρέπει.

Ο Ολυμπιακός σε ένα γήπεδο που του δίνει άλλη σιγουριά θέλει την Κυριακή να μπει πολύ δυνατά και να βάλει το γρήγορο γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα έρθει να κλειστεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα δει το ματς ως εύκολο, αλλά να έχει την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη παρουσία και παλμό.

Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου, που ο Ολυμπιακός Βόλου, επικράτησε με 0-1 με γκολ του Νόνη, ο Λάκης Μπακάλης είχε κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Το εξαιρετικά πιθανό αλλά και επιτακτικό τρίποντο με τον Οπούντιο ίσως επιτρέψει στον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα να θέλει μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα δουν όλοι μετά τη λήξη του 90λεπτου και αφού έχουν κάνει άπαντες το καθήκον τους.

Η γενική είσοδος στον αυριανό αγώνα θα είναι 10 ευρώ, ενώ θα τον διευθύνει ο Σουλίδης από την Κοζάνη με βοηθούς τους συντοπίτες του Εμμανουήλ και Πραχάλη.