noodles volos banner

Να μη μείνει στους πανηγυρισμούς θέλει η Νίκη με το Βελούχι

Τη νίκη επί του ΝΠΣ στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ τη χάρηκαν άπαντες με την ψυχή τους στη Νίκη, πάνω απ’ όλα γιατί τόνωσε το πρεστίζ της ομάδας κι όχι τόσο γιατί πήρε ένα τρόπαιο τοπικής εμβέλειας. Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι, γιατί οι παίκτες των Ξηροφώτου-Μπούις ανάγκασαν  για ακόμη μία φορά έναν αντίπαλο με τον οποίον η Νίκη έχει ανοικτές εξωγηπεδικές διαφορές, να σκύψει το κεφάλι στο γήπεδο. Όμως, το θέμα είναι ότι οι κυανόλευκοι δεν πρέπει να μείνουν στους πανηγυρισμούς, αλλά να επικεντρωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, την οποία η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις μοιράζεται μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής με τον Γ.Σ. Αλμυρού και που δε θέλει να χάσει, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η δικαστική διαμάχη με τον ΝΠΣ.

Επόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου είναι το Βελούχι στο Καρπενήσι, στο οποίο η αποστολή θα πάει αυθημερόν και με τον Κραγιόπουλο να είναι κανονικά σ’ αυτήν. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος την τελευταία στιγμή δεν αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Απών θα είναι ωστόσο ο τιμωρημένος Γιάννης Ντινιωτάκης λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Φλωράκη, η Νίκη έχει πετύχει την πιο ευρεία της νίκη στο πρωτάθλημα με 6-0, ξεσπώντας έπειτα από την ήττα του πρώτου γύρου από τον Γ.Σ. Αλμυρού με 0-1. Φυσικά αν δε έρθει το διπλό απέναντι σε μία ομάδα που έχει 15 συνεχόμενες ήττες, αυτό θα συνιστά αποτυχία και γι’ αυτό στη Νίκη γύρισαν γρήγορα τον … διακόπτη και θέλουν να σκέφτονται μόνο αυτόν τον αγώνα, στο βολιώτικο συγκρότημα δε θα έλεγαν «όχι» σε μία απώλεια του Γ.Σ. Αλμυρού, που φιλοξενείται στη Νεάπολη από τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς μετά θα είναι πολύ δύσκολο να χάσουν τη δεύτερη θέση.

Σε ό,τι αφορά τη γηπεδούχο ομάδα, θα απουσιάσουν οι Δημήτρης Κατσαδούρος και Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Διαθέσιμοι είναι οι εξής 16 ποδοσφαιριστές: Ρεσίτης, Γεωργίου, Μπόγδανος, Γιαουπλάρι, Ζαραβέλης, Χαλλής, Μπακαλίδης, Κόλλιας, Τσιμόπουλος, Κακκάβας, Παχής (πιθανή ενδεκάδα), Σερπάνος, Χρυσικός, Σακελλαρίου, Σκοπέτος και Φλωράκης.