noodles volos banner

Κομβικής σημασίας μάχη για τον Ολυμπιακό Β.

Αναμφίβολα η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό Β., αφού αντίπαλος είναι μία ομάδα που θέλει τη σωτηρία της και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, υπολειπόμενη κατά τρεις βαθμούς των ερυθρολεύκων (24-21).

Οι φιλοξενούμενοι με νίκη πάνε στο +6 και υπερτερούν παράλληλα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού είχαν επικρατήσει με 2-1 στο ΕΑΚ του Βόλου στον πρώτο γύρο. Από την άλλη όμως, όσο κι αν στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι για την υπόθεση Κόλα, θεωρώντας ότι έχουν κι ένα κρυφό όπλο, όταν θα εκδικαστεί η ένσταση, υπάρχει και το αρνητικό σενάριο να χάσουν το ματς στα χαρτιά με τον Ρήγα Φεραίο και να τους αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί. Γι’ αυτό τον λόγο η βολιώτικη ομάδα θέλει το διπλό, ώστε κι αν συμβεί το απευκταίο, ο Α.Ο. Σελλάνων να είναι τουλάχιστον ισόβαθμός της.

Οι ερυθρόλευκοι ξέρουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αφού και οι γηπεδούχοι θα παίζουν ένα ματς ζωής και θανάτου, αλλά πιστεύουν ότι έχουν ποιοτικότερη ομάδα κι ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, βελτιούμενοι συνεχώς ματς με ματς.

Διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Γκαραγκάνης από την Πιερία, ο οποίος δεν έχει συναντήσει τους ερυθρόλευκους μέχρι στιγμής, με βοηθούς τους Σαλτσίδη επίσης από την Πιερία και τον Καλορογιάννη από τις Κυκλάδες.

Ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί του και τον κόσμο του, με τους οργανωμένους να κάνουν εκδρομή, ενώ πολλοί φίλαθλοι θα ταξιδεύσουν μεμονωμένα μέχρι το Προάστιο.