noodles volos banner

Θέτει υποψηφιότητα και για ενδεκάδα ο Χολέβας

Τον Αστέρα Ιτέας αντιμετωπίζει ο Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή (4/2) στις 15.00 μπροστά στο κοινό του, θέλοντας αφενός τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 3-1 και αφετέρου να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τον αντίπαλό του, που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το προγραμματισμένο του ρεπό.

Γι’ αυτό το ματς υπάρχει κινητοποίηση στον Αλμυρό, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Σταματίου έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Κρανά, που έχει τενοντίτιδα. Από κει και πέρα βγήκε το δελτίο του Φίλιππου Σκοπελίτη, ο οποίος θα είναι στην 20μελη αποστολή. Ο Βολιώτης ακραίος χαφ μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά επειδή έχει λίγες μέρες στην ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει να βοηθήσει το κυριακάτικο ματς από τον πάγκο.

Ωστόσο, αυτός που θέτει υποψηφιότητα για ενδεκάδα είναι ο Χρήστος Χολέβας. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός δείχνει στις προπονήσεις ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θυμίζουμε ότι στις 12/11/17 στο 2ο λεπτό του αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που ήταν και ο πρώτος για τον Κώστα Σταματίου στον Αλμυρό, είχε υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ξανάπαιξε μετά από δύο και πλέον μήνες για οκτώ λεπτά ως αλλαγή στις 21/1/18 με το Βελούχι για 7η φορά φέτος και τώρα πλέον όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Οι 20 της αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας είναι οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Χολέβας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Κοντοβάς, Μιχάλης, Κιπτίου, Φλίγκος, Σκοπελίτης, Τσιουρής, Γκατζούλης, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πραττής.