noodles volos banner

Αρχή ανάκαμψης με Βελούχι θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Το 2017 έφυγε με δυσάρεστες αναμνήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου μετά την ήττα με 1-0 από τον Γ.Σ. Αλμυρού τον βρήκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με δύο βαθμούς διαφορά. Στο μεσοδιάστημα άλλαξαν πολλά στην ομάδα, ξεκινώντας από την αποχώρηση Μποτσιβάλη και την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Ερασιτέχνη, κάτι που έφερε άλλον αέρα, αφού πείστηκαν οικονομικά δυνατοί φίλοι της ομάδας να την ενισχύσουν, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να θεωρούνται ήδη πρωταθλητές των μεταγραφών τον Ιανουάριο, ενώ έπεται και συνέχεια. Συγκεκριμένα τα ερυθρόλευκα φόρεσαν οι Καμπλιώνης, Κόλα, Διβανές, Σάββας και Ρόκας, ενώ έφυγαν οι Βασίλιεβιτς, Βαρούχας, Καράμπελας, Καρβούνης και Σκανδάλης. 

Πάντως στον σημερινό αγώνα με το Βελούχι (15.00, Πανθεσσαλικό, με διαιτητή τη Λαρισαία Τσιοφλίκη), μόνο τελικά ο Κλεβί Κόλα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κι αυτό γιατί παρά τις προσπάθειες των διοικούντων, μόνο το δικό του δελτίο βγήκε κι όχι των Διβανέ και Καμπλιώνη, παρά την αισιοδοξία για τον πρώτο και τον αγώνα δρόμου που έγινε για τον δεύτερο, ενώ από τις κερκίδες θα δει το ματς και ο Ρόκας. Στον πάγκο πάντως θα βρίσκεται ο Λευτέρης Τασιόπουλος, που επέστρεψε στο πόστο του γενικού αρχηγού.

Η αναμέτρηση με την ουραγό και αδύναμη ομάδα του Καρπενησίου, που έκανε όμως τη ζημιά στους ερυθρόλευκους στην πρεμιέρα (ήττα με 1-0), αποτελεί ευκαιρία όχι μόνο για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, αλλά και για ένα εντυπωσιακό σκορ.

Για τους φιλοξενούμενους μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Βολιώτης Λευτέρης Γιαουπλάρι, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο 16χρονος επιθετικός Πάνος Χρυσικός, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες. 

Last modified onSunday, 07 January 2018 12:01