noodles volos banner

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τον Ρήγα

Ο Ρήγας Φεραίος δίνει ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου κόντρα στη Νίκη, αφού έχει μείνει πίσω πέντε βαθμούς από τη Θήβα, που με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν η τελευταία ομάδα που θα σωζόταν, και δεν έχουν περιθώρια άλλων απωλειών.

Οι Βελεστινιώτες έχουν αποδείξει ότι με τους μεγάλους αντιπάλους τα πάνε καλύτερα, αλλά τώρα όμως που η ομάδα καίγεται για βαθμούς θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο και να δείξει μεγαλύτερη δημιουργικότητα και φαντασία στο παιχνίδι του. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν αποκτήθηκε κάποιος ποδοσφαιριστής μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού η μοναδική προσθήκη ήταν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ Αργύρης Κυριάκος από τον Γ.Σ. Αλμυρού, που θα είναι στην αποστολή.

Παράλληλα, ο Ρήγας έχει την ατυχία να του λείπει και ο καλύτερος επιθετικός του χαφ Αποστόλης Τσιώλης, που είναι τιμωρημένος. Τιμωρημένος είναι και ο Παπαγεωργίου, που θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του, που του επιβλήθηκε από την αναμέτρηση με τα Σέλλανα. Επίσης, δύο παίκτες έφυγαν από την ομάδα, ο Τζέκα, ο οποίος πήγε στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, αλλά και ο Πατσής, αφού ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει πολύ σύντομα από την ομάδα.

Ένα πιθανό σχήμα για τους γηπεδούχους είναι Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Αλεξίου, Παπακώστας, Μπόρας, Νασιακόπουλος, Γεωργατζής και Τζοβάρας. 

 

Last modified onSaturday, 06 January 2018 16:20