noodles volos banner

Να ... ξορκίσει το κακό θέλει η Νίκη

«Το πρώτο παιχνίδι με τον Ρήγα μας κάθεται ακόμη στο στομάχι. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τον πρώτο γύρο. Οπότε στον δεύτερο γύρο πρέπει να δώσουμε απάντηση». Η πρόσφατη δήλωση του Φάντζιο Μπούις μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου για την ήττα στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος από τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό αποτυπώνει εμμέσως τη ζημιά, ψυχολογική και αγωνιστική, που έκανε στην ομάδα του εκείνο το 0-1 με το γκολ του Τζοβάρα.

Οι τριγμοί που προκάλεσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν πολύ έντονοι και επηρέασαν γενικότερα την πορεία μέχρι τώρα της Νίκης στο πρωτάθλημα αλλά και τη διάθεση των οπαδών της, και την Κυριακή στο Βελεστίνο σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο θέλει να ξορκίσει το … κακό απέναντι σ’ έναν από τους κακούς της δαίμονες τα τρία τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική, τον οποίον τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν κατόρθωσε να κερδίσει στην έδρα του, αφού το 2015-16 έφερε 0-0 και πέρσι ηττήθηκε δίκαια με 2-0.

Οι Βολιώτες πηγαίνουν στο Βελεστίνο την Κυριακή (15.00 η ώρα έναρξης), με σκοπό να κάνουν καλό ποδαρικό στο νέο έτος και να δείξουν ότι δεν τους επηρέασαν οι απώλειες των Μωυσίδη και Γιάκοβλεφ, που θα αντικατασταθούν λογικά από τους Βέργο και Γαρυφαλλόπουλο. 

Η Νίκη βρίσκεται στο +8 από τον Ρήγα Φεραίο (21-13) και στο μείον πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός από τον στόχο της δεύτερης θέσης, που τέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας, πρέπει πρώτα απ’ όλα το σύνολο των Ξηροφώτου-Μπούις να εξασφαλίσει ότι θα κρατήσει μία καλή διαφορά με τις επικίνδυνες θέσεις και πως θα την αυξήσει, ώστε να φύγει κάθε άγχος.

Τα παραπάνω, αν συνδυαστούν με τη δίψα για ρεβάνς για την ήττα στις αρχές του Οκτώβρη στο Πανθεσσαλικό, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στους κυανόλευκους κάνει μόνο το τρίποντο.

 

Last modified onSaturday, 06 January 2018 13:02