noodles volos banner

Β. Στουρνάρας: Ευτυχής που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό Β.

Προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Βαγγέλης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο παίκτης του Γ.Σ. Αλμυρού δήλωσε ευτυχής για τη νίκη της ομάδας του, αλλά ταυτόχρονα στεναχωρημένος για τη βαθμολογική κατάταξη του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα άφησε σαφείς αιχμές προς τη διοίκηση της ομάδας των ερυθρολεύκων για τη στάση τους πέρυσι και για τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ειδικότερα η τοποθέτηση του Βαγγέλη Στουρνάρα ήταν η εξής:

"Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλή. Προσπάθησαν όλα τα παιδιά μέσα στο γήπεδο, σίγουρα ήξεραν τι ζητούσαν. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ομάδα του Αλμυρού να κερδίζει τέτοιους μεγάλους αντιπάλους. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και όχι μόνο στον 4ο όμιλο, αλλά σε όλη τη Γ’ Εθνική.

Και κάτι προσωπικό στο οποίο θα ήθελα να αναφερθώ. Επειδή έχω κλείσει τα 35, δεν είναι κακό να σου λένε ότι είσαι παλαίμαχος. Ξέρουν αυτοί που το έχουν πει. Δεν αναφέρομαι στον κ. Μπακάλη, ούτε στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, ούτε στο φίλαθλο κόσμο.

Φύγαμε πέρυσι κάποιοι παίκτες. Μέχρι 21 Μαΐου ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Θεσπρωτό αυθημερόν, ενώ ήμουν ένας από αυτούς. Κάποιοι με λέγανε παλαίμαχο, δεν κάνεις κτλ. Αλλά εγώ έπαιζα στον Ολυμπιακό Βόλου κι έμενα στη Λάρισα και δεν έχασα ούτε μια προπόνηση. Καλό είναι επειδή έχουμε καριέρα πίσω μας και μπροστά μας στο ποδόσφαιρο να κρατάμε λίγο σεβασμό κι αξιοπρέπεια.

Εγώ είμαι ευτυχής ως παίκτης του Αλμυρού που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά στεναχωριέμαι για τον Ολυμπιακό Βόλου, για τη βαθμολογική θέση που έχει και γιατί δεν του αξίζει και είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω βήματα στην καριέρα μου στο ποδόσφαιρο, σε άλλο πόστο, που έχω συνεργαστεί με δύο ανθρώπους που είναι ο κ. Λάκης Μπακάλης στην αρχή της περιόδου, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα σ’ αυτό που βλέπετε, και τον κ. Σταματίου, που τον είχα και πριν προπονητή και μαθαίνω πράγματα από αυτούς και είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Αυτά που λέω δεν είναι για τον τωρινό Ολυμπιακό, είναι για την προηγούμενη χρονιά".