noodles volos banner

"Βόμβα" Μποτσιβάλη: Παραιτούμαι!

Τις φήμες που τον ήθελαν σφόδρα δυσαρεστημένο μετά την ήττα της ομάδας από τον Γ.Σ. Αλμυρού, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε το magnesiasports.gr μαζί του έριξε τη ”βόμβα" ότι παραιτείται. Ο κ. Μποτσιβάλης δήλωσε απογοητευμένος από αυτούς που το καλοκαίρι δήλωναν την υποστήριξή τους αλλά το χειμώνα εξαφανίζονταν, αφήνοντάς τον μόνο να να παλεύει όπως λέει “ενάντια σε όλα.

Όπως τόνισε μιλώντας στο magnesiasports.gr λίγο μετά την ήττα στον Αλμυρό ο κ. Μποτσιβάλης “δυστυχώς παρόλο που βρίσκομαι σε ώριμη ηλικία και δε θα έπρεπε να επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη, βρέθηκα τρεις φορές ακριβώς στην ίδια κατάσταση”.

Συνεχίζοντας ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωσε πως “όταν πια δεν υπήρχε κανένας να μπει στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου, μπήκα εγώ. Και τις τρεις φορές τα καλοκαίρια είχα αρκετούς υποστηρικτές κι άκουγα μεγάλα λόγια. Και τους τρεις χειμώνες,  ξαφνικά έμενα μόνος να παλεύω ενάντια σε όλα.

Έτσι λοιπόν, μετά από τα παραπάνω, πήρα την απόφαση να κάνω δώρο την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε αυτούς που μπορούν καλύτερα από εμένα, καθώς όπως λέει και ο λαός «η τρίτη φορά είναι και η φαρμακερή». Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που δεν ανήκω στην κατηγορία των ποδοσφαιρικών παραγόντων που χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να ανεβάσουν μία ομάδα, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που καθαρά και τίμια έκανα την προσπάθειά μου. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου”.

Last modified onSunday, 17 December 2017 21:05