noodles volos banner

Παίζει με αντίπαλο αήττητο για εννιά αγωνιστικές η Νίκη Β.

Ένα ματς που κρίνει πολλά και σε διαφορετικά επίπεδα είναι αυτό με τον Αστέρα Ιτέας την Κυριακή για τη Νίκη Βόλου, αφού υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τη μεριά των φιλάθλων για τις αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας καθώς και αμφισβήτηση για το προπονητικό τιμ.

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν μόνοι τους να δώσουν χαρακτήρα ζωής ή θανάτου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που πέρα από τη μεγάλη πίεση προς τη μεριά τους για το τρίποντο, είναι εξ ορισμού δύσκολη, αφού ο αντίπαλός τους είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τη Νίκη, εξέλιξη που πριν την αρχή του πρωταθλήματος δεν περίμενε κανείς.

Όμως, ανεξαρτήτως ονόματος η ομάδα του επινείου της Άμφισσας, απέδειξε ότι είναι πολύ δυνατό σύνολο και μετά το άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες, μία από τον Ν.Π.Σ. Βόλος με 5-0 και μία από τον Αμβρυσσέα Διστόμου 3-1 στις δύο πρώτες αγωνιστικές, στη συνέχεια έχει πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή πορεία, αφού σημείωσε έξι νίκες και ήρθε τρεις φορές ισόπαλη, με συνέπεια να κάνει το βαθμολογικό άλμα.

Συγκεκριμένα την 3η αγωνιστική έφερε 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της, την 4η είχε ρεπό και από κει πέρα έκανε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τις τρεις στην έδρα της με Γ.Σ. Αλμυρού (3-1), Διγενή Νεοχωρίου (3-0) και Οπούντιο (1-0), και μία εκτός έδρας με το Βελούχι στο Καρπενήσι με 1-3.

Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο με 0-0 και στην Ιτέα με τον Α.Ο. Σελλάνων με 1-1, ενώ η ομάδα του Κώστα Λίβα επέστρεψε στις επιτυχίες κόντρα στον Αχιλλέα, που τον διέλυσε στα Φάρσαλα με 0-5, και απέναντι στη Θήβα, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας.

Άρα αν εξαιρέσουμε τα δυο πρώτα ματς στη συνέχεια ο Αστέρας Ιτέας έχει συντελεστή τερμάτων 18-4 και είναι για εννιά παιχνίδια αήττητος. Αυτό το αήττητο σερί καλείται να σπάσει η Νίκη.

Τη συνάντηση που ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Σφέτσιας από τον σύνδεσμο Σάμου, ο οποίος όμως διαμένει για επαγγελματικούς στην Καρδίτσα και διαιτήτευσε και κατά την περσινή σεζόν το παιχνίδι Νίκη Β.-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-1 στο Π. Μαγουλάς, ενώ φέτος ήταν στο Ρήγας Φεραίος-Βελούχι 1-2.

Ατομικό ο Θεολόγης

Στα αγωνιστικά νέα ο Θεολόγης έτρεξε μόνος του την Τετάρτη και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Διγενή, ενώ τελικά η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει στον Μπάιριτς, που έχει τρεις κίτρινες κάρτες κι όχι τέσσερις μετά απ’ αυτή που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή. Ο Κροάτης δέχθηκε κίτρινη με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, με το Βελούχι και τον Διγενή Νεοχωρίου και δύο κίτρινες με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, όμως αυτές σβήστηκαν, αφού εκτίθηκε ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης.

Οπότε, μοναδικός σίγουρος απών θα είναι ο τιμωρημένος Μωυσίδης, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα επαναφέρει στην ενδεκάδα μετά από δύο αγώνες εκτός αυτής τον Βέργο.