noodles volos banner

Ατομικό ο Βαρούχας στον Ολυμπιακό Β.

Μπορεί να επέστρεψε στο γήπεδο την Τετάρτη για πρώτη φορά μετά τις 27 Νοέμβρη, αλλά ο Στέφανος Βαρούχας έκανε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει, πράγμα φυσιολογικό, ότι είναι πιο πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Ο Λάκης Μπακάλης θέλει να δει πώς θα πάει τις επόμενες μέρες και αν θα μπορέσει να αυξήσει ρυθμούς, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να είναι βασικός την Κυριακή στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού και η όποια σκέψη της τεχνικής ηγεσίας γύρω από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι αν θα μπορέσει να προσφέρει ως αλλαγή κι αυτό πάλι θα εξεταστεί με το πέρας της προετοιμασίας, ώστε να υπάρχει συνολική εικόνα.

Από κει και πέρα, εκτός της δεδομένης μέχρι το τέλος της σεζόν απουσίας του Ανδρέα Κόκα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Ολυμπιακός Β. θα αγωνιστεί στον Αλμυρό, έχοντας αρκετές λύσεις, αφού επέστρεψαν μετά την τιμωρία του από τη διοίκηση ο Θέος και ο Καραμπάς, που έλειψε με τον Οπούντιο λόγω τραυματισμού.

Το ματς της Κυριακής έχει την ιδιαιτερότητα ότι επιστρέφει ως αντίπαλος στον Αλμυρό σε σύντομο διάστημα ο Λάκης Μπακάλης, ο οποίος ξέρει πολύ καλά όλους τους παίκτες, αλλά και συνολικά πώς λειτουργεί η ομάδα του Κώστα Σταματίου, που τον αντικατέστησε. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό ατού για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι γνωρίζουν θα πρέπει να βάλουν πάνω απ’ όλα δύναμη και πάθος, όπως έκαναν και στο Μαρτίνο, αφού ο αντίπαλος στηρίζεται πολύ στη διατήρηση του μηδενός στην άμυνα και ψάχνει τις κατάλληλες στιγμές να «χτυπήσει» με τους πολύ ικανούς παίκτες που έχει μεσοεπιθετικά, που μπορούν να αλλάξουν με τις ατομικές τους ενέργειες τη ροή μίας αναμέτρησης. 

Last modified onWednesday, 13 December 2017 22:38