noodles volos banner

Ευκαιρία για επιστροφή στα τρίποντα με Βελούχι

Από την έκτη αγωνιστική κόντρα στον Ν.Π.Σ. Βόλος η Νίκη έχει να γευθεί τη χαρά της επιτυχίας, αφού έκτοτε ακολούθησαν οι ήττες από Αμβρυσσέα Διστόμου εκτός έδρας και Γ.Σ. Αλμυρού εντός με 1-0 και ενδιάμεσα το 1-1 με τον συμπολίτη Ολυμπιακό και το προγραμματισμένο ρεπό της ομάδας.

Το κυριακάτικο ματς κόντρα στο Βελούχι πάντως στο Πανθεσσαλικό στις 15.00 είναι μία μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή στα τρίποντα, αφού ο αντίπαλος της Νίκης είναι ουραγός με έξι βαθμούς, αλλά κανείς δεν ξεχνά ότι αυτή η συγκομιδή για τους Ευρυτάνες προήλθε μετά τις δύο νίκες με δύο ομάδες της Μαγνησίας, με τον Ολυμπιακό Β. με 1-0 στο Καρπενήσι και με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο με 1-2. Επομένως, κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος, ασχέτως της βαθμολογικής του θέσης. Στη Νίκη πάντως δεν υπάρχουν προβλήματα κι όλοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. 

Διαιτητής θα είναι ο Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, που έχει συναντήσει τρεις φορές τους κυανόλευκους, όλες την περσινή περίοδο (Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1, Νίκη Βόλου-Πιερικός 1-0 και Α.Ε. Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου2-0).