noodles volos banner

Να γιατρέψει τις πληγές του στο Μαρτίνο

Παλεύοντας με τα προβλήματά του ο Ολυμπιακός Β. πηγαίνει την Κυριακή στο Μαρτίνο, προκειμένου μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να πάρει το τρίποντο, που θα τον βοηθήσει να δει με άλλο μάτι τη συνέχεια και να γιατρέψει ως ένα βαθμό τις πληγές του.

Αναμφίβολα, τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, με τον Λάκη Μπακάλη να προσπαθεί να τους τονώσει όσο μπορεί.

Οι ερυθρόλευκοι αγνοούν από τις 22 Οκτωβρίου, όταν και επικράτησαν στην εκπνοή με 2-1 του Α.Ο. Σελλάνων στο ΕΑΚ, τι θα πει νίκη, αφού ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Αχιλλέα Φαρσάλων, Θήβα, Νίκη Β., και οι ήττες από Ν.Π.Σ. Βόλος και Αμβρυσσέα, αλλά και την περασμένη Τετάρτη η συντριβή από τον Ν.Π.Σ. στη Νεάπολη για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με 4-0.

Για το κρισιμότατο παιχνίδι της Κυριακής με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο Βοιωτίας εκτός του ψυχολογικού τομέα, προβληματισμός υπάρχει και για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τις απουσίες του Καραμπά, του Βαρούχα, του Ανδρέα Κόκα και του Θέου.

Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Λάκης Μπακάλης, μετά και τη σαββατιάτικη προπόνηση. Συγκεκριμένα την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Οπούντιο Μαρτίνου απαρτίζουν οι εξής: Καραγκιολίδης Κούτσικος, Σκανδάλης, Γελαδάρης, Καράμπελας, Μπέικος, Μέμμος, Καρβούνης, Αλαμάνης, Νόνης, Παπαϊωάννου, Κραγιόπουλος, Αγγελής, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Λούγκος, Κόκας Δ., Σέττος, Σεχολάρι και Ευθυμιάδης.

Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου, θα έχει κι αυτός, όπως και οι Βολιώτες, πολύ άγχος, αφού έχασε οριστικά στα χαρτιά, όπως έπρεπε, το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, και βρίσκεται στην 11η θέση με επτά βαθμούς και με τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων μαζί με το Βελούχι στον 4ο όμιλο (μείον 11). Οι Βοιωτοί έχουν να κερδίσουν από τις 18 Οκτώβρη το Βελούχι, καθώς είχαν περάσει με 0-1 από το Καρπενήσι, και στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους να έχουν μόλις έναν πόντο, αυτόν από την ισοπαλία στο Μαρτίνο με τον Αμβρυσσέα Διστόμου με 1-1. Έτσι, παρότι ο Λάκης Μπακάλης χαρακτήρισε τον Οπούντιο «μικρό Ρήγα», δεν παύει να είναι μία από τις αδύναμες ομάδες, αλλά σίγουρα δυσκολοκατάβλητες, ειδικά στην έδρα του.