noodles volos banner

Θ. Παχατουρίδης: Δεν μπορούσαμε να παίξουμε δεύτερη πάσα

Ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, σημείωσε ο Θοδωρής Παχατουρίδης, προπονητής του Α.Ο. Θήβα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, προσθέτοντας ότι η ομάδα του είχε καλή αμυντική λειτουργία, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει την μπάλα και να παίξει με δεύτερη πάσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Α.Ο. Θήβα:

«Ξέραμε ότι θα έρθουμε να παίξουμε με μία ιστορική ομάδα. Τα παιδιά της Θήβας κάνουν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, γιατί σε συνεχόμενους αγώνες, επειδή το ρόστερ μας αριθμητικά είναι λίγο,  παίζουν τα ίδια και τα ίδια παιδιά. Υπήρχε μία υπεροχή του Ολυμπιακού, που είναι φυσιολογικό να έχει μία υπεροχή, γιατί έπαιζε στην έδρα του, αλλά αν εξαιρέσουμε μία φάση στο τέλος, υπήρξε μία άκαρπη υπεροχή, χωρίς να δημιουργηθούν πάρα πολλές φάσεις.

 Από την άλλη πλευρά, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να παίξουμε δεύτερη πάσα. Νομίζω κάπου εκεί, αν καταφέρναμε και υπήρχαν οι προϋποθέσεις να το κάνουμε, σίγουρα θα υπήρχαν και οι προϋποθέσεις, όπως βγάλαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Όταν παίζεις εκτός έδρας και κυρίως με μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που είναι μία πάρα πολύ καλή, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις την ευκαιρία σου, γκολ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δουλεύουν πολύ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για τους στόχους της Θήβας: 

«Οι στόχοι της Θήβας είναι αυτό που βλέπετε κι έχετε μάθει στις προηγούμενες αγωνιστικές, ότι η Θήβα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι τους τρεις πόντους. Εάν εξαιρέσουμε το δεύτερο παιχνίδι στα Φάρσαλα και το παιχνίδι με το  Ν.Π.Σ. Βόλος, νομίζω ότι η ομάδα ισορροπεί και τώρα που έχουμε ρεπό, θα μας κάνει καλό, για να ξεκουραστούν τα παιδιά».

Για το γεγονός ότι η Θήβα σκοράρει πάντα πρώτη, κάτι που δεν έγινε στο Πανθεσσαλικό: 

«Σ’ ένα παιχνίδι υπάρχουν δύο πρόσωπα. Υπάρχει και ο αντίπαλος. Εγώ επεσήμανα από την αρχή ότι πρέπει να κρατήσουμε μπάλα και να παίξουμε με δεύτερη πάσα και να εκμεταλλευτούμε τις προϋποθέσεις. Δυστυχώς σ’ αυτό το κομμάτι δεν καταφέραμε. Σ’ ένα παιχνίδι , δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι σ’ όλα. Αυτός που είναι σ’ ένα γήπεδο 70-80% διαχρονικός στην απόδοσή του, αυτός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά. Εμείς προσπαθούμε γι’ αυτό το κομμάτι».