noodles volos banner

Έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε από τα Σέλλανα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Φάση από το παιχνίδι Σέλλανα-Γ.Σ. Αλμυρού, με τους Στουρνάρα και Σαββίδη να επιτηρούν αντίπαλό τους Φάση από το παιχνίδι Σέλλανα-Γ.Σ. Αλμυρού, με τους Στουρνάρα και Σαββίδη να επιτηρούν αντίπαλό τους

Τη … χάρη στον Α.Ο. Σελλάνων να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έκανε ο Γ.Σ. Αλμυρού, στο τρίτο συνεχόμενο ματς, μετά την ήττα από τον Αστέρα Ιτέας και την ισοπαλία στην έδρα του με τον Ρήγα, που μένει μακριά από τα τρίποντα.

Το τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας του Προαστίου Καρδίτσας ήρθε με τέρμα του ποιοτικότερου παίκτη της Βουκομάνοβιτς στο 23’, το οποίο δεν μπόρεσαν ποτέ να ανταποδώσουν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 19’ ο Βουκομάνοβιτς σηκώθηκε ψηλά, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, ενώ στο 22’ ο Μπλατσέρης από πολύ πλάγια επιχείρησε ένα δύσκολο φαλτσαριστό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Τελικά στο 23’ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κοντός έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Βουκομάνοβιτς, αυτός βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να σημειώσει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, παραλίγο ο Γ.Σ. Αλμυρού να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από κακό διώξιμο της άμυνας των γηπεδούχων, ο Φλίγκος βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή «φάτσα» με το τέρμα, αλλά το απευθείας πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου σε μία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

 Στο 32’ ο Βουκομάνοβιτς σούταρε δυνατά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε… ξυστά από το κάθετο δοκάρι κι ένα λεπτό αργότερα το μακρινό σουτ του Κοντού δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Σταυράκη.

Και πάλι ο Κοντός στο 39’ είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι σ’ ένα αξιόλογο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Στο 40’ ήταν ο Αλμυρός που απείλησε, όταν το σουτ του Κωτσιαρίδη λίγο έξω από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και τα λάθη, ενώ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ρυθμός που ευνοούσε τον ΑΟ Σελλάνων που είχε το προβάδισμα και το διαχειρίστηκε επιτυχώς.

Η ομάδα του Αλμυρού «κέρδισε» κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν της βγήκε λόγω και της καλής αμυντικής συμπεριφοράς των γηπεδούχων.

Έτσι, το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Αρχοντής, Κούρκουλας, Τζάνης, Μετούσι, Μάττας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Κοντός, Μπλατσέρι, Βουκομάνοβιτς

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Στουρνάρας, Μπαρούτας, Κυριάκος, Χολέβας, Σαββίδης, Βούλγαρης, Κωτσιαρίδης, Κυπτίου, Κοντοβάς, Φλίγκος

*με πληροφορίες από το karditsapress