noodles volos banner

Με γκολ-δώρο, Γ.Σ. Αλμυρού-Ν.Π.Σ. Βόλος 0-1

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε στο σημερινό παιχνίδι Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε στο σημερινό παιχνίδι

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, ο Ν.Π.Σ. Βόλος επικράτησε του Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο Αθ. Ραγάζος με 0-1 και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, όπου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον Ολυμπιακό Βόλου. Ουσιαστικά, οι γηπεδούχοι έκαναν δώρο τη νίκη, αφού το γκολ που δέχθηκαν προήλθε από παιδικό λάθος στο χώρο του κέντρου λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μία ανούσια υπεροχή, με συνέπεια να μην μπορέσουν να ισοφαρίσουν. 

Στο 10’ ο Ζέρης έκανε βαθιά μπαλιά από την αριστερή πλευρά και ο Μελισσόπουλος βγήκε απέναντι από τον Σταυράκη σε πλάγια θέση εντός περιοχής και υπό την πίεση του Στουρνάρα πλάσαρε, αλλά μπλόκαρε ο Σταυράκης.

Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης ήταν πιο εύστοχος στο 41’, όταν από λάθος στον χώρο του κέντρου βγήκε απέναντι από τον Σταυράκη μετά από δικό του κλέψιμο και κατά μέτωπο επίθεση και πλάσαρε σωστά για το 0-1, χωρίς ο Στουρνάρας να μπορεί, παρότι προσπάθησε, να προλάβει τον αντίπαλό του. Η φάση ξεκίνησε με τον Στουρνάρα να εκτελεί φάουλ προς τα αριστερά για τον Μπαρούτα κι αυτός του επέστρεψε τελείως απρόσεκτα την μπάλα, με συνέπεια να το εκμετελλευτεί ο σκόρερ, που ξεπέρασε τον Στουρνάρα και διήνυσε πολλά μέτρα στο ανοιχτό γήπεδο, μέχρι να πετύχει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. 

Ενδιάμεσα, στο 24’, από κόρνερ του Κωτσιαρίδη από τα αριστερά, ο Κοντοβάς στο δεύτερο πήρε την κεφαλιά από πλάγια θέση, που βρήκε στο κεφάλι του Δημηνά που ήταν πάνω στη γραμμή και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι σε μία μεγάλη ευκαιρία σε εκείνο στο σημείο για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να ισοφαρίσει.

Στο 52’ από πάσα του Φλίγκου και αριστερό σουτ του Κιπτίου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπουργάνη, που είχε κλείσει πάντως τη γωνία του και δεν ανησύχησε. Δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Μελισσόπουλου για οφσάιντ μετά από πάσα του Κυπαρίσση στην αντεπίθεση, αλλά το βίντεο του αγώνα δε δικαιώνει τον δεύτερο βοηθό Δημητράκη.

Στο 66’ ο Κιπτίου εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και ο Στουρνάρας γύρισε μέσα από τη μικρή περιοχή, προλαβαίνοντας την μπάλα πριν βγει άουτ, αλλά αμυντικός έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι, πριν οι επιτιθέμενοι του Αλμυρού εκμεταλλευτούν την κατάσταση. 

Τελευταία ευκαιρία στο 80’, όταν ο Στουρνάρας εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο άουτ από τα αριστερά, στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά ο Βούλγαρης και στο δεύτερο δοκάρι ο Κοντοβάς έκανε με τη μία το γυριστό σουτ που κατέληξε λίγο πάνω στο οριζόντιο.  

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας (77’ Τσιάτσιος), Στουρνάρας, Κυριάκος, Σαββίδης, Κιπτίου, Αλεξανδρής (58’ Νάκας), Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (72’ Βούλγαρης), Κοντοβάς

Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Πιαστόπουλος, Καλαμίδας, Τζελίδης, Παπαδόπουλος Θωμάς (63’ λ. τρ. Ηλιάδης), Δημηνάς, Ζέρης, Κυπαρίσσης (58’ Πέντα), Δερμητζόγλου, Μηλιώτης (55’ Παπουτσής), Μελισσόπουλος (83’ Μάντζης)

1 gsa nps kypello

11 gsa nps kypello

 φωτό: Νίκος Μπιντέλας

 

 

Last modified onSunday, 17 September 2017 09:58