noodles volos banner

Αποστολή εξετελέσθη για Ολυμπιακό Β., 0-7 τον Αστέρα Ριζ.

Δύο γκολ σημείωσε ο Μέμος στο ματς του Ριζομύλου Δύο γκολ σημείωσε ο Μέμος στο ματς του Ριζομύλου

Δύο στόχους είχε ο Ολυμπιακός Β. στο σημερινό ματς για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με τον Αστέρα Ριζομύλου εκτός έδρας. Αφενός μία εύκολη πρόκριση και αφετέρου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κ. Ζούκας, που είχε αρκετά επικίνδυνα σημεία.

Και οι δύο στόχοι επιτεύχθηκαν, όπως αποδεικνύει από τη μία το τελικό 0-7 και από την άλλη ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν απολύτως υγιείς μετά τη λήξη του αγώνα, κάτι που αποτελούσε και τη μεγαλύτερη αγωνία για τον Μιχάλη Ζιώγα.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β. καθάρισε μέχρι το 28’ την υπόθεση “νίκη” με δύο τέρματα και στη συνέχεια αύξησε τον δείκτη του σκορ. Συγκεκριμένα στο 22’ ο Μέμος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρβούνη και στο 28’ ο Λούγκος, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Τσιότρα και σούταρε εύστοχα, έγραψαν το 0-2 για την ομάδα τους, που πήγε στο ημίχρονο με 0-4, αφού βρήκαν δίχτυα ο Χατζόγλου με κεφαλιά-ψαράκι στο 37’ και ο Μέμος για δεύτερη φορά στο 41’ με θεαματικό σουτ. Παράλληλα, υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν κι άλλες τρεις φορές με τους Αλαμάνη στο 48’ (με προβολή), Ζάχο στο 67’ (με σουτ) και Χατζόγλου στο 75’ (με κεφαλιά),ο οποίος, όπως και ο Μέμος πέτυχαν από δύο γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Τσιότρας, Γιανούχος, Κατσίκης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Κωνσταντέλος, Μπόλκας, Μπλούχος, Ξέρας (46’ Ζούκας), Γιώργης, Κάρρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Γελαδάρης (68’ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Παπαϊωάννου (55’ Πατσής), Χατζόγλου, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Λούγκος (68’ Φραγκογιάννης), Αλαμάνης, Καράμπελας, Μέμος (55’ Ζάχος)