Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/47172
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/47172
noodles volos banner

Μοίρασαν προσκλήσεις σε μαθητές παίκτες του Ολυμπιακού Β. (photos)

Προσκλήσεις για τον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης μοίρασαν σε δύο Γυμνάσια του Βόλου τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση:

«Συνεχίστηκε την Παρασκευή η προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 για τη δημιουργία νέας γενιάς φιλάθλων, με τη διανομή μαθητικών προσκλήσεων από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα,  οι Δημήτρης Σουάνης, Γιάννης Δωματάς, Αλέξανδρος Αναστασίου και Βαγγέλης Αγγελής επισκέφθηκαν το 3ο και 5ο Γυμνάσιo Βόλου και έδωσαν προσκλήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής,  στο οποίο η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι περισσότεροι εκ των μαθητών μάλιστα,  δήλωσαν πως είναι υποστηρικτές της ομάδας μας κι έχουν έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνες.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα εισόδου στα παραπάνω σχολεία,  αλλά και τις Διευθύνσεις των Γυμνασίων και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη θερμή υποδοχή των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας».

 

 

Image Gallery

{gallery}47172{/gallery}