noodles volos banner

«Θέλαμε να κοπεί το ρεύμα, για ν’ αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους»

Στο ραδιόφωνο του Βόλος 9.86 μίλησε ο Στέλιος Κολόζος για τις επερχόμενες εκλογές του Ερασιτέχνη της Νίκης αλλά και για τη διακοπή του ρεύματος στο Π. Μαγουλάς. Για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε ότι ήθελαν στο Δ.Σ. να κοπεί, για ν’ αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους.

Αρχικά, ανέφερε ότι δε θα ξανασυμβεί το φαινόμενο να εγγράφονται την τελευταία στιγμή μέλη και να ψηφίζουν στις εκλογές και επισήμανε ότι βάσει καταστατικού θα έπρεπε από τη μια να διαγράφονται όσοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για ένα τρίμηνο, από την άλλη και όσοι δε μετέχουν για μακρό διάστημα στα συμβούλια, τη στιγμή που είναι μέλη του Δ.Σ.

«Αν καθαρίσουμε το μητρώο στην Γ.Σ. (σ.σ. 29/3) δε θα ψηφίσουν όσοι έχουν να πληρώσουν για μεγάλο διάστημα. Είναι απόφαση που θα πάρει η Γ.Σ. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δε θα πάρουμε απόφαση να γραφτούν νέα μέλη τώρα, για να ψηφίσουν στις εκλογές. Να κάνουμε πάλι όσα κάναμε -και έχω τύψεις και εγώ γι’ αυτό, γιατί ήμουν μέλος- να αναποδογυρίσουμε τραπέζια και να βγάλουμε πρόεδρο στις 4 η ώρα το πρωί και ν’ αλλάξουμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη; Υπάρχει εκλογικό σώμα, που θα ψηφίσει. Έχουμε γύρω στα 200 μέλη ενεργοποιημένα. Αυτό που πάθαμε να εγγράφονται μέλη έξω από το γήπεδο και να ψηφίζουν δε θα ξαναγίνει».

Για τη διακοπή του ρεύματος στο Π. Μαγουλάς: «Το θέμα ήταν να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν το χρέος κι αυτοί που δεν πληρώνουν αυτό που τους αναλογεί, γιατί έχει ξεφύγει το ποσό. Εμείς το θέλαμε να κοπεί το ρεύμα και δεν ντρέπομαι που το λέω. Πρέπει μερικοί άνθρωποι ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποιοι είχαν μάθει να έχουν ανοικτές όλες τις συσκευές χειμώνα καλοκαίρι και να μην τις σβήνουν. Έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το πράγμα. Περιμένουμε να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Από πέρσι η οφειλή είναι γύρω στα 4.000 ευρώ και φέτος γύρω στα 7.500 ευρώ, ενώ το συνολικό χρέος είναι περίπου 13.000. Τα περσινά χρήματα είναι έτοιμα. Έπρεπε να γίνει ένα ταρακούνημα, για να βάλουν κάποιοι τα χρήματα».

Για το αν θα πρέπει να υπάρξουν ένα ή δύο ψηφοδέλτια: «Για μένα όσοι κατέβουν υποψήφιοι πρέπει να το κάνουν με ένα ψηφοδέλτιο. Αν υπάρχει διαφορετικό ψηφοδέλτιο, ας αποφασίσει ο κόσμος. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το καταστατικό αναφέρει ότι μπορούν να υπάρχουν και δύο ψηφοδέλτια. Το σωστό όμως κατά την άποψή μου είναι να κατέβουν όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο και να κριθούν από τα μέλη. Τα δύο ψηφοδέλτια θα είναι διχαστικά, γιατί είναι κρίμα να μην ενωθούν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Καλό είναι να υπάρχουν εύρωστοι άνθρωποι, αλλά θα πρέπει, όταν ο σύλλογος είναι στα δύσκολα να μένουν εκεί κι όχι να είναι μόνο στις επιτυχίες και έπειτα να φεύγουν και να τα παρατάνε. Εγώ μπορεί να μην έχω τα χρήματα κάποιων ανθρώπων, αλλά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τη Νίκη έχω βάλει πολύ περισσότερα χρήματα. Όμως τα τμήματα δε διοικούνται μόνο με χρήματα. Εγώ ως έφορος πρέπει να δίνω παντού το παρών».