noodles volos banner

"Θεωρώ ότι το πρωί της Τρίτης το ρεύμα θα επανασυνδεθεί"

Διευκρινίσεις για τη διακοπή ρεύματος στο γήπεδο Π. Μαγουλάς σήμερα Δευτέρα έδωσε μιλώντας στο Blue Heart ο Στέργιος Φάτσης, αναφέροντας ότι το πρωί της Τρίτης κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει επανασύνδεση ρεύματος.

«Τον Απρίλιο που ανέλαβα το χρέος ήταν 5.300 ευρώ για το ρεύμα και την 1η Απριλίου έγινε διακανονισμός 159 ευρώ το μήνα, τα οποία ήταν χωρισμένα σε τρία ακίνητα. Έδινε χρήματα η Ερασιτεχνική, το Blue Star και το Blue Club. Τηρήθηκε αυτό ένα τρίμηνο και μετά έδινε μόνο η Ερασιτεχνική.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ρύθμιση, να έρχονται οι τρέχοντες λογαριασμοί και όλο το ποσό να πηγαίνει στον τρέχοντα και έγινε υπέρογκο. Φέραμε ηλεκτρολόγο και μέτρησε τα αμπέρ των εγκαταστάσεων, πλυντήριο και στεγνωτήριο, επειδή έχει  παλιές αντιστάσεις και κάνει τη μεγαλύτερη κατανάλωση.

Αύριο 8 το πρωί θα είμαι στη ΔΕΗ, θα πάω στο διευθυντή και θεωρώ ότι αύριο το ρεύμα θα συνδεθεί. Έχουμε μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους, έχουμε μάθει ότι το Μπλου κλαμπ έχει δραστηριοποιηθεί και γνωρίζει το θέμα ο κ. Βούλγαρης και ο κ. Τζήμας», τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.