noodles volos banner

Κατσούλης χωρίς να χάσει λεπτό, τέσσερις κοντά στο απόλυτο

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει ακόμη να δώσει δέκα τελικούς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 28 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 8 έχουν αποχωρήσει. Από το σύνολο των παικτών μόνο ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που έχει παίξει και στα 20 παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα ν’ αντικατασταθεί ούτε λεπτό, και θα συνεχίσει να κυνηγά το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ τον ακολουθούν με 19 παιχνίδια τέσσερις συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ένα ματς έχουν λείψει οι Οικονόμου (και στα 19 βασικός), Σταύρου (στα 18 ξεκίνησε στην ενδεκάδα), Ευθυμιάδης (στα 10 πέρασε ως αλλαγή) και Δωματάς (σε όλα βασικός).

Ακολουθούν με 18 εμφανίσεις ο Φλίγκος και ο Αναστασίου, ο πρώτος πάντα στο βασικό σχήμα και ο δεύτερος ερχόμενος από τον πάγκο 13 φορές, ενώ Στουρνάρας (τα 15 από την αρχή) και Ιωαννίδης (όλα ως βασικός) έχουν αγωνιστεί σε 16 ματς.

Ο Πότσι έχει 15 συμμετοχές, τις 4 μπαίνοντας ως αλλαγή, ο Κωστόπουλος και ο Τέλλος, που έχουν αποχωρήσει, 13, ενώ ο Ζώνας, που έμεινε για πολύ καιρό εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού και έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο ντέρμπι ως αλλαγή με τη Νίκη στις 11/12, έχει παίξει δέκα φορές, τις 9 στους πρώτους έντεκα. Οι παραπάνω είναι οι ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Από κει και πέρα έχουμε τους Κολημήτρα με 8 συμμετοχές, Μασάντο και Μπρίτος με 7, Σουάνη και Μουκάμ με 6, Ναστέφσκι και Ντα Κόστα με 5, Χολέβα και Μανάλη με 3, Κέρι, Ανδρέα Κόκκα, Δήμο Κόκκα και Στασινόπουλο με 2, ενώ ο Γκίτζιας έχει μία συμμετοχή.

Σπηλιώτης, Σκανδάλης, Πατσής, Παπαϊωάννου και οι τερματοφύλακες Παλιούρας και Μπουργάνης δεν έχουν μέχρι στιγμής αγωνιστεί καθόλου.

Τα γκολ

Από τα 32 γκολ των ερυθρόλευκων πάνω από τα μισά έχει πετύχει ο Φλίγκος (18, δηλαδή ένα ανά παιχνίδι), ενώ ο Αναστασίου έχει 3, ο Δωματάς και ο Οικονόμου 2 και οι Μπρίτος, Ευθυμιάδης, Ιωαννίδης, Μασάντο, Τέλλος, Σταύρου 1, ενώ αυτογκόλ του Φιρινίδη θεωρείται το τέρμα που σημείωσαν οι ερυθρόλευκοι στην ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Πρωινή προπόνηση την Τετάρτη

Με μία πρωινή προπόνηση σήμερα Τετάρτη συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό. Οι ερυθρόλευκοι εκτός του Κολημήτρα δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μασάντο με μία αγωνιστική, αλλά εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Σταύρου και Χολέβας.