noodles volos banner

Τζήμας: «Έπρεπε να είναι 0-5. Επιστρέφουμε»

Στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης είχε μία σύντομη τηλεφωνική παρέμβαση ο πρόεδρος της Νίκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό, τονίζοντας τα εξής: «Το σκορ έπρεπε να είναι 0-5. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στον προπονητή. Η ομάδα μπήκε σε μία τροχιά ηρεμίας. Νομίζω ότι οφείλουμε να είμαστε κοντά σ’ αυτήν την ομάδα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά. Νομίζω ότι τώρα ξεκινούν όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο».

Επίσης με δήλωσή του στο σάιτ της ομάδας ο κ. Τζήμας θεωρεί ότι δικαιώνεται για τις δηλώσεις του στο παρελθόν ότι τίποτα δεν τελείωσε: "Είχα πει ότι η άνοδος για τη Νίκη δεν τελείωσε... Πολλοί δε με άκουσαν, άλλοι πάλι προσπάθησαν να λοιδορήσουν τα λόγια μου, λόγια που τώρα λένε αντίπαλοι προπονητές και παράγοντες. Η ομάδα μας πέρασε πολλά κι εγώ προσωπικά, ακόμα περισσότερα, όμως η Νίκη είναι πολύ σκληρή για να τα παρατήσει κι εγώ έχω μάθει να παλεύω, να αγωνίζομαι και στο τέλος να κερδίζω.

Όποιος δε θέλει, γιατί δεν υπάρχει το... δεν μπορώ, καλύτερα ας φύγει τώρα από την οικογένειά μας! Δεν είναι ώρα για θριάμβους, εξάλλου ακόμα υπολειπόμαστε των αντιπάλων μας. Είναι γεγονός όμως ότι είμαστε επίσης ακόμα ζωντανοί. 

Ενωμένοι λοιπόν, θα παλέψουμε ως το τέλος για τη δικαίωση. Θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο μας ότι και διοικητικά η ομάδα θα ενισχυθεί, αλλά και οι αρνητικές (στοχοποιημένες) "φωνές" μιας μόνιμης αμφισβήτησης, έχουν σιγήσει οριστικά!

Πάμε όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό των παικτών μας, της τεχνικής ηγεσίας, πάμε όλο μαζί να στείλουμε το μήνυμα σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!".

Με τιμή

Ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας

Last modified onMonday, 13 February 2017 01:12